BSO Villa @ctief (vanaf 14/05/18) - Maarssen Dorp

  • meisje eten website.jpg
  • kind wordt geschminkt
  • jongen met bal
  • kind hapt in appel
  • 2 kinderen op zn kop in het gras

BSO Villa @ctief
Nassaustraat 61
3601 BB Maarssen
Tel: 06-19953894
E-mail: villaactief@norlandia.nl
LRKP nummer: 258218629

Manager: Sander Hummel

 

Villa @ctief bevindt zich in de nabijheid van het Harmonieplein.

Deze locatie richt zich op de scholen:

  • OBS Wereldkidz Bolenstein
  • KBS de Pionier
  • PCB Het Kompas Bolenstein

Horizontale groepen
Villa @ctief is gericht op kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. We werken hier met drie horizontale groepen; 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar. Dit biedt kinderen de mogelijkheid om met leeftijdgenootjes op te trekken en we kunnen zodoende aan iedere leeftijdsgroep een passend programma bieden.

Zwem BSO
Er is een mogelijkheid om uw kind op te geven voor zwemles onder BSO tijd. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor het vervoer en het toezicht. 

Faciliteiten
Villa @actief staat in het teken van kunst/cultuur/media en bewegen. In de directe omgeving zijn er veel speelmogelijkheden zoals speeltuinen, de kinderboerderij en Speeltuin Vereniging Het Schilderkwartier. Hier hebben wij een exclusieve samenwerking mee. Ook heeft Villa @ctief de beschikking over een gymzaal waar iedere middag een groep kinderen naar toe gaat. Sportinstructeurs bieden de kinderen hier clinics aan waardoor ze verschillende sporten kunnen uitproberen. Wij willen graag zoveel mogelijk variëren in het aanbod, waardoor we de kinderen enthousiast maken voor verschillende sporten. Ook wordt er veel aandacht besteed aan knutselactiviteiten. Onder leiding van het enthousiaste team staan er iedere dag leuke activiteiten op het programma.

We bieden opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag vangen we de kinderen centraal op bij Villa Olympia.

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRKP.
 

BSO Villa @ctief
Nassaustraat 61
3601 BB Maarssen
Tel: 06-19953894
E-mail: villaactief@norlandia.nl
LRKP nummer: 258218629

Manager: Sander Hummel