BSO in stadsregio Rotterdam

Bij de BSO's van Norlandia voelen kinderen zich thuis. De buitenschoolse opvang sluit zoveel mogelijk aan op de behoefte van uw kind. Kinderen kunnen uitrusten, huiswerk maken, of aan een activiteit meedoen. Bij voorkeur doen we activiteiten buiten! Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

Norlandia BSO in stadsregio Rotterdam

Norlandia heeft in de stadsregio Rotterdam 11 BSO's. Er is er dus altijd een locatie bij u in de buurt! Een aantal van deze locaties kent u misschien nog als Bimbola buitenschoolse opvang!

Kom kennismaken met Mistral in RotterdamZuid in RotterdamDe Wildernis in BarendrechtVilla Norlandia in RotterdamTuinstad Schiebroek in RotterdamSport Park16hoven in RotterdamParkmeester in RotterdamPark 16hoven in RotterdamJacob Maris in RotterdamCentrum in Rotterdam en Kindcentrum Park16Hoven in Rotterdam.

Vraag een rondleiding aan of schrijf uw kind(eren) direct in:

Vrijblijvende rondleiding aanvragen       alt

BSO Mistral - Rotterdam

BSO Mistral - Rotterdam

BSO Mistral werkt volgens de richtlijnen van het Montessori-systeem, dat betekent dat er veel ruimte is voor het ontwikkelen van zelfstandigheid. Op deze locatie bieden wij buitenschoolse opvang aan kinderen van 4-12 jaar. 

Vragen? Neem contact op met locatie Mistral op telefoonnummer 010 - 213 20 27 of via e-mail bsomistral@norlandia.nl

BSO Zuid - Rotterdam

BSO Zuid - Rotterdam

Buitenschoolse opvang De Pijler/BSO Zuid is gehuisvest in basisschool de Kleine Pijler in Rotterdam zuid. De ontwikkeling van de kinderen wordt door middel van observaties bijgehouden, jaarlijks zijn er tienminutengesprekken met ouders als daar behoefte aan is.

Vragen? Neem contact op met locatie Zuid op telefoonnummer 010 - 213 20 27 of via e-mail bsozuid@norlandia.nl

BSO De Wildernis - Barendrecht

BSO De Wildernis - Barendrecht

Op De Wildernis bieden wij buitenschoolse opvang met een uitdagend programma op basis van natuur, sport en kunst. Kinderen kunnen zich in hun eigen tempo ontwikkelen onder begeleiding van een professioneel team.

Vragen? Neem contact op met locatie De Wildernis op telefoonnummer 010 - 213 20 27 of via e-mail bsodewildernis@norlandia.nl

BSO Villa Norlandia - Rotterdam

BSO Villa Norlandia - Rotterdam

BSO Villa Norlandia is gevestigd in een voormalige basisschool in Rotterdam Overschie. Op deze locatie hebben wij voorschoolse en naschoolse opvang. Alle kinderen uit de wijk zijn welkom.

Vragen? Neem contact op met locatie Villa Norlandia op telefoonnummer 010 - 213 20 27 of via e-mail bsovillanorlandia@norlandia.nl

BSO Tuinstad Schiebroek - Rotterdam

BSO Tuinstad Schiebroek - Rotterdam

In de Openbare Montessorischool Tuinstad in Schiebroek is onze locatie BSO Tuinstad Schiebroek gevestigd. In Tuinstad organiseren wij ook de tussenschoolse opvang. Er is veel ruimte voor het ontwikkelen van zelfstandigheid en keuze in activiteiten.

Vragen? Neem contact op met locatie Tuinstad Schiebroek op telefoonnummer 010 - 213 20 27 of via e-mail bsotuinstad@norlandia.nl

BSO Sport Park16hoven - Rotterdam

BSO Sport Park16hoven - Rotterdam

Een fijne BSO die volledig in het teken staat van sport en spel. Op deze locatie is de groep 8 tot 12 jarigen gevestigd. Op deze locatie kunt u gebruik maken van de zwemservice: zwemmen onder BSO-tijd. 

Vragen? Neem contact op met locatie Sport Park16hoven op telefoonnummer 010 - 213 20 27 of via e-mail sportbso@norlandia.nl

BSO Parkmeester - Rotterdam

BSO Parkmeester - Rotterdam

BSO Parkmeester ligt op de begane grond van het appartementencomplex bij basisschool Park 16Hoven. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes van school!

Vragen? Neem contact op met locatie Parkmeester op telefoonnummer 010 - 213 20 27 of via e-mail bsopark16hoven@norlandia.nl

BSO Jacob Maris - Rotterdam

BSO Jacob Maris - Rotterdam

Op de gezellige zolder van het schoolgebouw is BSO Jacob Maris gevestigd. In deze school organiseren wij ook tussenschoolse opvang. De Montessorigedachte is in de opvang zichtbaar. We maken gebruik van diverse ruimtes zoals het handvaardigheidslokaal en de gymzaal. 

Vragen? Neem contact op met locatie Jacob Maris op telefoonnummer 010 - 213 20 27 of via e-mail bsojacobmaris@norlandia.nl

BSO Centrum - Rotterdam

BSO Centrum - Rotterdam

Deze buitenschoolse opvang in hartje Rotterdam is omgeven door musea, parken en een prachtig speelplein met sportfaciliteiten. Onze sportleider organiseert twee middagen per week uitdagende sportworkshops. Er is ook veel aandacht voor kunst.

Vragen? Neem contact op met locatie Centrum op telefoonnummer 010 - 213 20 27 of via e-mail bsocentrum@norlandia.nl

Kindcentrum BSO Park16Hoven - Rotterdam

Kindcentrum BSO Park16Hoven - Rotterdam

Op Kindcentrum BSO Park16Hoven staat de samenwerking met school centraal. De BSO is gevestigd in basisschool Park16hoven. De kinderen kunnen tijdens BSO-tijd bezig zijn met activiteiten die ze op school ook doen. Ook kunnen ze huiswerk maken, knutselen in de verschillende leerlabs, lekker lezen in de bibliotheek of buitenspelen en  sporten.

Vragen? Neem contact op met locatie Kindcentrum Park16hoven op telefoonnummer 010 - 213 20 27 of via e-mail kc.bsopark16hoven@norlandia.nl

  • Voor-, na- tussen- en buitenschoolse opvang.
  • Uitrusten, huiswerk maken, of aan een activiteit meedoen
  • Bel voor een rondleiding op een locatie of vul het formulier in