Zin in een leven lang spelen en leren!

Met onze Scandinavische basis, onze kernwaarden en onze medewerkers waar wij trots op zijn, maken wij als lerende organisatie het verschil in de kinderopvang!

De kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar worden bij Norlandia opgevangen op BSO locaties. Wij hebben diverse vestigingen verspreid over de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Brabant.

Wij bieden een tweede thuis, een omgeving waar ze zich veilig en vertrouwd voelen. Kinderen krijgen bij ons de kans zich te ontwikkelen tot wie ze zijn. Spelend leren is niet voor niks ons motto. Ook onze kernwaarden CARE zijn duidelijk terug te vinden in onze locaties. Kinderen spelen en leren groeien bij ons op. Ze willen imiteren, meedoen, de wereld ontdekken. Ze voelen zich veilig, hebben vertrouwen en horen erbij. Zij hebben plezier, geloven in zichzelf en leren voor zichzelf opkomen. 

Wij hebben in verschillende plaatsen ook diverse speciale sport bso's. Daar worden de kinderen bezig gehouden met sport en spel, bij voorkeur buiten.

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd, en blijven continue opgeleid worden. Iedereen binnen onze organisatie is zich er terdege van bewust dat zij de zorg en verantwoordelijkheid over uw kostbaarste bezit hebben. 

Terwijl we voorop lopen in de digitale ontwikkelingen, hebben we graag persoonlijk contact met de ouders en verzorgers van onze kinderen. 

Niet alleen onze kinderen leren continu, maar wij als lerende organisatie ook. Wij zijn in het bezit van het ISO certificaat 9001 (kwaliteit) en 14001 (milieu). Wij werken permanent aan kwaliteitsverbetering, onze klachtenprocedure is hier een onderdeel van.

 
Plaats