BSO Bonifatius - Asten

  • 2 kinderen met leidster
  • kind wordt geschminkt
  • kind kust kind
  • kind hapt in appel
  • Certificaat klachtenvrij 2017

BSO Bonifatius
Kruiskensweg 8
5721 KD Asten
Tel.: 06-22426427
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
​​​​​​​LRK nummer: 894778602

Manager: Roosje Verhees

 

De locatie Bonifatius is een kleine opvang op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. Wij hebben kleine groepen en een eigen BSO ruimte, wij mogen ook gebruik maken van de buitenruimte, de speelzaal en de hal. Natuurlijk heeft de inrichting van de ruimte een andere sfeer dan een klaslokaal. Wij proberen een huiselijke sfeer te creëren. Tijdens de BSO dagen worden er allerlei activiteiten en workshops aangeboden, leuke activiteiten die tevens de ontwikkelingen van kinderen bevorderen op cultureel, creatief en sportgebied.

Wij werken met een vaste pedagogisch medewerker zodat de kinderen elke dag dezelfde medewerker zien. De pedagogisch medewerker kent de kinderen en de ouders goed. Ouders worden uiteraard nauw betrokken bij de BSO activiteiten. Wij hebben ook een oudercommissie die zeer betrokken is bij de gang van zaken op de BSO Bonifatius.

Een middag BSO Bonifatius bestaat uit een aantal gemeenschappelijke activiteiten zoals samen iets drinken, crackers en fruit eten. Tijdens het eten vertellen de kinderen wat ze allemaal gedaan hebben die dag. Daarna mogen de kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. Er staat in de BSO-ruimte een mooie bank waar de kinderen even lekker kunnen ontspannen, wat lezen of even liggen. Er is een kunsthoek waar veel wordt geknutseld en er worden dan ook prachtige kunstwerken gemaakt. Wij hebben een bouwhoek waar de kinderen hun technisch inzicht kunnen vergroten en een poppenhoek waar kinderen een rollenspel kunnen spelen. Bovendien hebben we naast verschillende spelmogelijkheden ook een aantal workshops in het programma zitten verdeeld over het jaar. Wij streven erna om veel leuke uitdagende activiteiten te doen met de kinderen en willen ervoor zorgen dat de kinderen zich veilig en fijn voelen tijdens de opvang op BSO Bonifatius.

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

BSO Bonifatius
Kruiskensweg 8
5721 KD Asten
Tel.: 06-22426427
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
​​​​​​​LRK nummer: 894778602

Manager: Roosje Verhees