BSO Centrum - Rotterdam

  • scmink.jpg
  • Ouders.jpg
  • 3 tema pedagogikk.jpg

BSO Centrum
Eendrachtsstraat 151
3012 XK Rotterdam
Tel klantendesk: 
010 -213 20 27
Tel locatie:
​​​​​​​06 - 23105792

Email: bsocentrum@norlandia.nl
LRK-nummer: 127706896

Manager: Claudia Bleekemolen​​​​​​​ 

 

Norlandia biedt professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten. Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

BSO Centrum, gelegen in hartje Rotterdam, is omgeven door musea, parken en een prachtig speelplein met sportfaciliteiten. Het pand is recent verbouwd zodat we onze kinderen een uitdagende ruimte kunnen bieden.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met BSO Centrum.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

Op deze locatie hebben wij voorschoolse opvang en naschoolse opvang. Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen al vanaf 7.00 uur binnendruppelen. De tafel is gedekt voor het ontbijt. Na het ontbijt mogen de kinderen even spelen of doen we gezellig een spelletje met elkaar tot het tijd is om naar school te gaan. We brengen de kinderen lopend naar school. 

Na schooltijd halen wij de kinderen weer lopend op. Na het handen wassen, water/thee drinken en het eten van een stuk fruit bespreken we de schooldag. Daarna bieden we een activiteit; kunst of sport of gewoon lekker vrij spelen. De BSO maakt gebruik van het grote plein met sportfaciliteiten op het plein aan de Schiedamse Singel. Daarnaast organiseert onze sportleider twee middagen per week uitdagende sportworkshops.

Met uitzondering van de feestdagen zij wij in de vakanties en op vrije dagen van de scholen gewoon de hele dag open. Voor deze dagen bedenken wij programma’s met veel verschillende activiteiten (Doenkids).

Bijzonder aan deze locatie
•    Er is veel aandacht voor sport en kunst
•    De locatie ligt vrijwel direct aan het schoolplein 
•    Er is veel ruimte voor vrij spel
•    Gezonde warme maaltijd waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met dieetwensen en allergieën 
•    Ouderportaal waarop u regelmatig berichten en foto's van uw kind ontvangt

Fijne extra's
•    Nauwe samenwerking met de basisscholen
•    Pedagogisch coach
•    Op deze locatie kunt u een verse en gezonde maaltijd bestellen via "Olivier eet Gezond", wilt u meer infomatie hierover lees dan verder.

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met BSO Centrum.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

Bimbola

Deze locatie was voorheen een Bimbola Kinderopvang locatie. Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice, Regiokantoor Rotterdam.

Norlandia BSO in stadsregio Rotterdam

Norlandia heeft in de stadsregio Rotterdam 11 BSO's. Er is er dus altijd een locatie bij u in de buurt! Kom kennismaken met Mistral in RotterdamZuid in RotterdamDe Wildernis in BarendrechtVilla Norlandia in RotterdamTuinstad Schiebroek in RotterdamSport Park16hoven in RotterdamParkmeester in RotterdamPark 16hoven in RotterdamJacob Maris in Rotterdam en Kindcentrum Park16Hoven in Rotterdam.

BSO Centrum
Eendrachtsstraat 151
3012 XK Rotterdam
Tel klantendesk: 
010 -213 20 27
Tel locatie:
​​​​​​​06 - 23105792

Email: bsocentrum@norlandia.nl
LRK-nummer: 127706896

Manager: Claudia Bleekemolen​​​​​​​