BSO de Parel - Heeze

 • kind wordt geschminkt
 • kind kust kind
 • jongen met bal
 • kind hapt in appel
 • 2 kinderen met spiegel
 • Certificaat klachtenvrij 2017

BSO de Parel
Pastoor Gastlaan 2 
5591 BM Heeze
Tel.: 040-2240059
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
​​​​​​​LRK nummer: 220189699

​​​​​​​Manager: Carmen Keerssemeeckers

 

Bij Norlandia kinderopvang groeien kinderen buiten op. Want dat past bij onze Noorse oorsprong. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit met een team van goed opgeleide medewerkers. Kinderen buiten laten opgroeien, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

In de Heeze wijk ‘Engelse Tuin’ biedt Norlandia Kinderopvang een thuis voor kinderen van 0-12 jaar. Bij het kinderdagverblijf De Parel kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar lekker buitenspelen, tuinieren, sporten en creatief aan de slag gaan. De peuteropvang, voor kinderen vanaf 2.5 jaar is geïntegreerd in de dagopvang. Gaan ze eenmaal naar school? Dan biedt BSO De Parel voor schoolkinderen tot 12 jaar uitkomst, wel zo vertrouwd!

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging De Parel.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt alt

Bij Norlandia Kinderopvang in Heeze komen baby’s, peuters en schoolkinderen tot 12 jaar samen. We bieden een veilige leeromgeving waar kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Kinderdagverblijf De Parel biedt een vertrouwde omgeving waar kinderen lekker buiten kunnen spelen, kunnen bewegen en creatief aan de slag kunnen onder leiding van een professioneel team. BSO de Parel is voor kinderen van 4 tot 13 jaar oud. Wij werken met twee leeftijdsgroepen bij onze BSO. De jongste kinderen, 4 – 7 jaar, starten bij BSO de Toppers daarna stromen ze door naar BSO groep de Blitzers, 7-12 jaar.

Bij BSO De Parel staan passende thema’s centraal. Voor de aangeboden activiteiten zijn de mening en inbreng van kinderen erg belangrijk. De kwaliteiten van ieder kind worden gezien en benut. Groepsvorming is een belangrijk onderdeel. Alle kinderen mogen groeien in eigen tempo en niveau. BSO-kinderen zoeken de grenzen naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid op. Hierbij proberen de pedagogisch medewerkers de kinderen en ouders zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen. In de omgeving zijn er veel speelveldjes en is de Strabrechtse Heide dicht in de buurt. Hier maken we dagelijks gebruik van.

Binnen- en buitenruimtes
Niet alleen de binnenruimtes, voorzien van planten en groen, zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen, maar ook de buitenruimte. De kinderen maken gebruik van de speelplaats van de aangrenzende school. Buiten spelen vinden wij vanzelfsprekend. We werken met duurzame en milieuvriendelijke spelmaterialen.

Bijzonder aan deze locatie:

 • Voorschoolse opvang wordt vanaf 7.00 uur aangeboden in de aula van de school. Alle leeftijdsgroepen worden gezamenlijk opgevangen. Door de ligging van de VSO in de school kunnen de kinderen zelf naar hun klaslokaal lopen. Een pedagogisch medewerker loopt met de kleuters mee.
 • Goede parkeergelegen voor de deur, midden in de wijk.
 • Ouderportaal waarop u dagelijks berichten en foto's van uw kind ontvangt
 • Nauwe samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)
 • Vast team medewerkers per groep
 • Pedagogisch coach

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging De Parel.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt alt

.

BSO de Parel
Pastoor Gastlaan 2 
5591 BM Heeze
Tel.: 040-2240059
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
​​​​​​​LRK nummer: 220189699

​​​​​​​Manager: Carmen Keerssemeeckers