BSO de Parel - Heeze

  • kind wordt geschminkt
  • kind kust kind
  • jongen met bal
  • kind hapt in appel
  • 2 kinderen met spiegel
  • Certificaat klachtenvrij 2017

BSO de Parel
Pastoor Gastlaan 2 
5591 BM Heeze
Tel.: 040-2240059
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
​​​​​​​LRK nummer: 220189699

​​​​​​​Manager: Carmen Keerssemeeckers

 

BSO de Parel biedt opvang aan kinderen van 0 tot 10 jaar in kindcentrum De Parel (samenwerking met Eenbes basisschool De Parel). 

Bij BSO De Parel staan passende thema’s centraal. Er worden diverse activiteiten aangeboden. Hierbij zijn de mening en inbreng van kinderen erg belangrijk. 
BSO-kinderen zoeken de grenzen naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid op. Hierbij proberen de pedagogisch medewerkers de kinderen en ouders zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen. In de omgeving zijn er veel speelveldjes en is de Strabrechtse Heide dicht in de buurt. Hier maken we dagelijks gebruik van. 

BSO de Parel is een kleine BSO-groep van kinderen van 4 tot 10 jaar oud. 
Vanaf ongeveer 10 jaar mogen de kinderen naar onze Tieneropvang gelegen in Dorpshuis 't Perron in Heeze. 

In een huiselijke sfeer worden de kinderen voorbereid op de tienerjaren die komen gaan. De tieners hebben een grote inbreng in het organiseren van de activiteiten die bij de passende thema’s aangeboden worden. De kwaliteiten van ieder kind worden gezien en benut. Groepsvorming is een belangrijk onderdeel. Alle kinderen mogen groeien in eigen tempo en niveau. Hierbij proberen de pedagogisch medewerkers de kinderen en ouders zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen. Dagen geopend tijdens schoolweken: maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Wij bieden verschillende contractvormen aan waardoor de opvang past binnen uw situatie. Neem gerust contact op met het regiokantoor in Boxtel om u te laten adviseren voor een passend pakket. 
Wilt u een rondleiding om een beter beeld van onze locatie te krijgen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

BSO de Parel
Pastoor Gastlaan 2 
5591 BM Heeze
Tel.: 040-2240059
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
​​​​​​​LRK nummer: 220189699

​​​​​​​Manager: Carmen Keerssemeeckers