BSO Het Spoor - Tilburg

  • spoor bso buitenspeelplaats
  • spoor bso ruimte
  • spoor bso ruimte met kinderen
  • spoor bso gym met kinderen 2
  • spoor bso gym met kinderen
  • Certificaat klachtenvrij 2017

BSO Het Spoor
Schaepmanstraat 42
5041AR Tilburg
Tel.: 013-7440150
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
LRK nummer: 174686286

Manager: Wendy Verboom

 

Wij zijn gevestigd in multifunctionele accommodatie “MFA het Spoor”. Hierin zitten verschillende partijen samen gevestigd, waaronder basisschool de Stappen en Contour de Twern. Het voordeel van onze locatie is dat zowel school als opvang in één gebouw zitten. Dit maakt de overgang voor de kinderen kleiner. Wij vinden het belangrijk om een doorgaande lijn te hebben voor het jonge kind. Om dit te waarborgen werken wij met dezelfde observatiemethode, sluiten we regelmatig met activiteiten bij elkaar aan en is er een nauwe samenwerking met de partners.

In onze locatie beschikken wij over dagopvang en BSO. Wij werken met horizontale groepen, dat wil zeggen dat de kinderen van dezelfde leeftijd bij elkaar zitten. Zo kunnen we specifiek op de leeftijd gerichte activiteiten aanbieden.

Wij vinden het belangrijk om de kinderen een basis te geven met gezonde voeding en goed te bewegen. Zo beschikken wij over een natuurtuin waar kinderen op ontdekking uit kunnen gaan en bieden we sportactiviteiten aan in de gymzaal. Verder bieden wij op de BSO een workshopprogramma aan waar kinderen zichzelf op kunnen inschrijven.

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Werken bij Norlandia in Tilburg

Ben je op zoek naar een leuke baan en wil je werken bij Norlandia in Tilburg? Bekijk onze vacatures!

BSO Het Spoor
Schaepmanstraat 42
5041AR Tilburg
Tel.: 013-7440150
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
LRK nummer: 174686286

Manager: Wendy Verboom