BSO Kidsplanet - Amsterdam

  • BSO Kidsplanet buiten.jpg
  • BSO Kidsplanet binnen.jpg
  • kind wordt geschminkt
  • Ouders.jpg
  • kussen.jpg

BSO Kidsplanet
IJburglaan 354
1086 XT Amsterdam
Tel: 020 3375872
E-mail: leonie.christiani@norlandia.nl
LRK nummer: 761190910

​​​​​​​Manager: Leonie Christiani

 

Bij Norlandia Kinderopvang voelen kinderen zich thuis. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. We halen buiten ook zo veel mogelijk naar binnen; we werken graag met natuurlijke materialen en proberen steeds vaker te kiezen voor duurzaam. Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit met een team van goed opgeleide medewerkers. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

BSO Kidsplanet is gevestigd op Steigereiland op IJburg in Amsterdam. Een fantastisch pand dat ruimte biedt aan maximaal 33 kinderen, opgevangen in één grote open ruimte. Er zijn verschillende hoeken gecreëerd met een duidelijke functie. De hoeken zijn als het ware een soort ‘huisjes’ waarin een bepaalde activiteit thuishoort. We halen kinderen lopend op van  Montessorischool Steigereiland.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met BSO Kidsplanet. 
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

Ons doel is om de kinderen een fijne middag te bezorgen die zij ervaren als vrije tijd. Wij bieden kinderen kwalitatieve opvang in een huiselijke sfeer, activiteiten als koken mogen dan ook niet ontbreken. In de voor de kinderen veilige en vertrouwde omgeving, sluiten wij aan bij hun belevingswereld. Niet alleen het pedagogisch handelen van de medewerkers spelen een belangrijke rol bij het stimuleren van de ontwikkeling, maar ook de aanwezige groeps-/leeftijdsgenootjes. 

Groepen
Bij BSO Kidsplanet wordt gewerkt met drie verticale basisgroepen. Bij iedere basisgroep horen vaste pedagogisch medewerkers. Op vrijdag worden de kinderen opgevangen in een samengevoegde stamgroep van maximaal 22 kinderen. De pedagogisch medewerkers investeren in een goed contact met alle kinderen.

Bij Norlandia vinden we spelen in de buitenlucht erg belangrijk! Het ontbreken van een eigen tuin is hier voor geen belemmering. Het schoolplein en andere buitenspeelplekken bevinden zich op loopafstand, uiteraard altijd onder toezicht van een medewerker. 

Wennen       
Kinderen die nieuw starten op de BSO zijn vaak ook net aan het wennen op de basisschool. Dat zijn een hoop veranderingen voor een kleuter! Daarom kunnen nieuwe kinderen rustig komen wennen bij deze BSO. Deze 'wenperiode' neemt ongeveer 2 dagen in beslag. 

Openingstijden 
BSO Kidsplanet is 52 weken per jaar geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (met uitzondering van nationale feestdagen). 
•     Schooldagen 15:00 – 18:30 uur
•     Vakantiedagen 07:45 – 18:30 uur
Tijdens deze vakantiedagen bedenken wij programma’s met veel verschillende activiteiten.

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met BSO Kidsplanet. 
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

Kinderopvang Kidsplanet

Deze locatie was voorheen een Kidsplanet Kinderopvang locatie. Heeft u vragen? 
Neem contact op met onze klantenservice.

BSO Kidsplanet
IJburglaan 354
1086 XT Amsterdam
Tel: 020 3375872
E-mail: leonie.christiani@norlandia.nl
LRK nummer: 761190910

​​​​​​​Manager: Leonie Christiani