BSO Mariaschool - Someren

  • ingang mariaschool
  • kind wordt geschminkt
  • natuurtuin mariaschook
  • kind kust kind
  • natuurtuin mariaschook2
  • Certificaat klachtenvrij 2017

BSO Mariaschool
Laan ten Roode 34
5711 GC Someren
Tel.: 06-13208099
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
​​​​​​​LRK nummer: 197265509

Manager: Roosje Verhees

 

Buitenschoolse opvang Mariaschool is gehuisvest in basisschool Mariaschool midden in Someren met een grote speelplaats en groene speelgelegenheden.

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag kan uw kind de buitenschoolse opvang bezoeken na schooltijd tot in ieder geval 18:15 uur Ook bestaat de mogelijkheid voor verlengde opvang tot 18:30 uur. Daarnaast bieden we voorschoolse opvang van 7:30-8:30 uur.

Tijdens vakanties en ADV/studiedagen kan uw kind komen van 07:30 tot in elk geval 18:15 uur, eventueel te verlengen tot 18:30 uur. Afhankelijk van het aantal kinderen dat tijdens vakanties hele dagen onze opvang bezoekt, bekijken we per vakantie of kinderen uit Asten en Someren gezamenlijk opgevangen kunnen worden op één locatie of op twee locaties.

Tijdens de BSO-dagen worden er allerlei activiteiten en workshops aangeboden, activiteiten die tevens de ontwikkeling van kinderen bevorderen op cultureel, creatief en sportgebied. Wij werken met vaste pedagogisch medewerkers. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, werken wij met onze medewerkers met video-interactiebegeleiding (VIB). Middels VIB worden de pedagogisch medewerkers zich meer bewust van eigen handelen, wat tot uiting komt in onze begeleiding, interactie en communicatie met kinderen en ouders. Ook werken wij met het project: ‘Werken aan Welbevinden’. Het begrip “Welbevinden” is een uitdrukking waarmee wij bedoelen “lekker in je vel zitten”, “het naar je zin hebben” of “je prettig en op je gemak voelen”. Met dit project bewaken wij en verbeteren we de kwaliteit van onze opvang. 

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

BSO Mariaschool
Laan ten Roode 34
5711 GC Someren
Tel.: 06-13208099
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
​​​​​​​LRK nummer: 197265509

Manager: Roosje Verhees