BSO Mistral - Rotterdam

 • scmink.jpg
 • Ouders.jpg
 • kussen.jpg

Norlandia BSO Mistral Rotterdam
Stoomtramweg 120
3071 ZH Rotterdam
Tel klantendesk: 010 -213 20 27
Tel locatie: 06 - 232 07 547
E-mail: bsomistral@norlandia.nl
LRK nummer: 252695112
​​​​

 

Norlandia BSO De Mistral in Rotterdam vangt kinderen op van 4-12 jaar. Bij BSO de Mistral worden de kinderen opgevangen voor de volgende basisscholen in Rotterdam-Zuid:

 • Basisschool De Pijler
 • Basisschool De Clipper
 • Basisschool De Wissel

Tijdens de BSO-dagen worden er allerlei activiteiten en workshops aangeboden. Deze activiteiten stimuleren de ontwikkeling van de kinderen op cultureel, creatief en sportgebied. Wij brengen en halen kinderen van school. Wij werken met vaste pedagogisch medewerkers. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, werken wij met onze medewerkers met video-interactiebegeleiding (VIB). Middels VIB worden de pedagogisch medewerkers zich meer bewust van eigen handelen, wat tot uiting komt in onze begeleiding, interactie en communicatie met kinderen en ouders.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging Mistral.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt     alt

Op BSO Mistral werken we met richtlijnen uit het Montessori-systeem, dat betekent dat er veel ruimte is voor het ontwikkelen van zelfstandigheid en keuze.
Voor het activiteitenaanbod maken wij gebruik van Doenkids, via deze site hebben we toegang tot een uitgebreid assortiment aan activiteiten voor alle leeftijden.

Groepsindeling
BSO de Mistral heeft 3 groepen:

 • De Hagelsteentjes 4-6 jaar
 • De Orkanen 4-6  jaar
 • De Sneeuwstormen 7-12 jaar Openingstijden

Openingstijden
Op schooldagen kan uw kind de buitenschoolse opvang bezoeken na schooltijd tot in ieder geval 18:00 uur. Ook bestaat de mogelijkheid voor verlengde opvang tot 18:30 uur. Daarnaast bieden we voorschoolse opvang van 07:00-8:30 uur.
Tijdens vakanties en ADV/studiedagen kan uw kind komen van 07:00 tot in elk geval 18:00 uur, eventueel te verlengen tot 18:30 uur.

Bij BSO de Mistral worden de kinderen opgevangen voor de volgende basisscholen in Rotterdam zuid:

 • Basisschool De Pijler
 • Basisschool De Clipper
 • Basisschool De Wissel

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Een gezonde maaltijd bestellen

Op deze locatie kunt u een verse en gezonde maaltijd bestellen via "Olivier eet Gezond", wilt u meer infomatie hierover lees dan verder.

Bimbola

Deze locatie was voorheen een Bimbola Kinderopvang locatie. Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice, Regiokantoor Rotterdam.

Norlandia BSO in stadsregio Rotterdam

Norlandia heeft in de stadsregio Rotterdam 11 BSO's. Er is er dus altijd een locatie bij u in de buurt! Kom ook kennismaken met Zuid in RotterdamDe Wildernis in BarendrechtVilla Norlandia in RotterdamTuinstad Schiebroek in RotterdamSport Park16hoven in RotterdamParkmeester in RotterdamPark 16hoven in RotterdamJacob Maris in RotterdamCentrum in Rotterdam en Kindcentrum Park16Hoven in Rotterdam.

Norlandia BSO Mistral Rotterdam
Stoomtramweg 120
3071 ZH Rotterdam
Tel klantendesk: 010 -213 20 27
Tel locatie: 06 - 232 07 547
E-mail: bsomistral@norlandia.nl
LRK nummer: 252695112
​​​​