BSO Parkmeester -Rotterdam

  • Parkmeester 1.jpg
  • scmink.jpg
  • Parkmeester 2.jpg
  • Ouders.jpg
  • kussen.jpg

BSO Parkmeester 
Van der Duijn van Maasdamweg 104
3045 PE Rotterdam
Tel klantendesk.:010 -213 20 27
Tel locatie: ​​​​​​​06 - 12635191

E-mail: bsopark16hoven@norlandia.nl
LRK nummer: 144924158

Manager:Moniek Eijerman

 

Norlandia biedt professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten. Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

Norlandia’s buitenschoolse opvang locatie Parkmeester biedt midden in de Rotterdamse nieuwbouwwijk Park16Hoven een vertrouwde omgeving waar kinderen lekker kunnen buitenspelen, sporten en creatief aan de slag kunnen gaan. 

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met BSO Parkmeester.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

BSO Parkmeester ligt op de begane grond van het appartementencomplex bij basisschool Park 16hoven. In hetzelfde pand maar dan om de hoek is ook ons kinderdagverblijf Parkmeester gevestigd. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes van school! De groepen maken ook gebruik van de gymzaal en buitenterrein in en nabij de school.

Groepen
De BSO is kleinschalig opgezet. We hebben 2 groepen, beiden in de leeftijd van 4 - 6 jaar, verdeeld over 2 prachtige lokalen. Deze ruimtes staan met elkaar in verbinding. 

De voorschoolse opvang is in een apart lokaal in basisschool Parkmeester. De kinderen kunnen daar even spelen of we doen gezellig een spelletje met elkaar tot het tijd is om naar ieders klaslokaal te gaan. 

Na schooltijd halen wij de kinderen weer op. Bij binnenkomst gaan wij nog even spelen en is het tijd om wat lekkers te eten. Fruit en andere gezonde hapjes staan klaar voor de kinderen. Daarbij drinken wij water of thee. Na het eetmoment is het tijd voor één van de vele activiteiten. De keuze is aan de kinderen!

Tussenschoolse opvang 
Op deze locatie organiseren wij de tussenschoolse opvang. Gezellig samen een broodje eten tussen de middag! Maar het is meer dan dat! Zo bieden wij bijvoorbeeld Pauzekunst en Pauzesport aan. Korte kunstzinnige of sportieve workshops die het overblijven op school superleuk maken! Kinderen beslissen zelf of ze hieraan mee willen doen. Pauzekunst en Pauzesport zijn helemaal gratis! Aanmelden voor de tussenschoolse opvang.

Lekker bewegen
Sporten doen wij in de grote gymzaal van de school. Op deze locatie kunnen de kinderen zwemmen onder BSO-tijd. Lees meer over de zwemservice, aanmelden en algemene voorwaarden. Ook het wegbrengen van de kinderen naar de hockeytraining bij Rotterdam Panasj is geen probleem.

Bijzonder aan deze locatie
•    Veel aandacht voor sport en bewegen
•    Nauwe samenwerking met school
•    Kleinschalig
•    Samenwerking met BSO Park16hoven en de Sport BSO Park16Hoven
•    Zwemles service tijdens de BSO-tijd
•    Leuke activiteiten
•    Dagelijks sportprogramma
•    Dagelijks kunstprogramma
•    6-wekelijkse thema’s aansluitend op de thema’s van de school

Fijne extra's
•    
Op deze locatie kunt u een verse en gezonde maaltijd bestellen via "Olivier eet Gezond", wilt u meer infomatie hierover lees dan verder.

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met BSO Parkmeester.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

Bimbola

Deze locatie was voorheen een Bimbola Kinderopvang locatie. Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice, Regiokantoor Rotterdam.

Norlandia BSO in stadsregio Rotterdam

Norlandia heeft in de stadsregio Rotterdam 11 BSO's. Er is er dus altijd een locatie bij u in de buurt! Kom kennismaken met Mistral in RotterdamZuid in RotterdamDe Wildernis in BarendrechtVilla Norlandia in RotterdamTuinstad Schiebroek in RotterdamSport Park16hoven in RotterdamPark 16hoven in RotterdamJacob Maris in RotterdamCentrum in Rotterdam en Kindcentrum Park16Hoven in Rotterdam.

BSO Parkmeester 
Van der Duijn van Maasdamweg 104
3045 PE Rotterdam
Tel klantendesk.:010 -213 20 27
Tel locatie: ​​​​​​​06 - 12635191

E-mail: bsopark16hoven@norlandia.nl
LRK nummer: 144924158

Manager:Moniek Eijerman