BSO Someren - Heide

  • Questival_Someren-Heide13-21mei_Josanne_vd_Heijden-9764.jpg
  • BSO_Someren_Heide_20210407_Josanne_vd_Heijden-8783.jpg
  • _16A9906.jpg

BSO Someren-Heide
Kerkendijk 81
5721 ET Someren
Tel: 0629825030
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
LRK: 183455964

Manager: Roosje Verhees

 

We bieden de kinderen de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten. We halen buiten ook zo veel mogelijk naar binnen waarbij we graag werken met natuurlijk materialen.

BSO Someren - Heide is gevestigd in basisschool St. Jozef in Someren-Heide. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag wordt op deze locatie 52 weken per jaar opvang aangeboden. Het kleinschalige karakter zorgt voor een huiselijke, veilige en betrokken sfeer.

In de diverse hoeken in de school worden er verschillende activiteiten en workshops aangeboden. Hierbij kun je denken aan sportactiviteiten, creatieve activiteiten, kookactiviteiten en techniek activiteiten. Inspelen op de belevingswereld van de kinderen vinden wij erg belangrijk. Voor ons is het belangrijk dat elk kind zich op zijn gemak voelt en zich kan ontwikkelen. Kinderparticipatie staat daarom bij ons hoog in het vaandel!

Wij werken met vaste pedagogisch medewerkers. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, werken wij met onze medewerkers met video-interactiebegeleiding (VIB). Middels VIB worden de pedagogisch medewerkers zich meer bewust van eigen handelen, wat tot uiting komt in onze begeleiding, interactie en communicatie met kinderen en ouders. Ook werken wij met het project: ‘Werken aan Welbevinden’. Het begrip “Welbevinden” is een uitdrukking waarmee wij bedoelen “lekker in je vel zitten”, “het naar je zin hebben” of “je prettig en op je gemak voelen”. Met dit project bewaken wij en verbeteren we de kwaliteit van onze opvang. 

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging Someren-Heide 
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf je kind direct in:

altalt

Praktische informatie

Groepsindeling

Someren-Heide biedt buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4-12 jaar.

Openingstijden

Op schooldagen kan uw kind de buitenschoolse opvang bezoeken na schooltijd tot in ieder geval 18:15 uur. Ook bestaat de mogelijkheid voor verlengde opvang tot 18:30 uur. Daarnaast bieden we voorschoolse opvang van 7:30-8:30 uur.

Tijdens vakanties en ADV/studiedagen kan uw kind komen van 07:30 tot in elk geval 18:15 uur, eventueel te verlengen tot 18:30 uur. 

Bereikbaarheid

BSO Someren-Heide heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur voor het ophalen en wegbrengen van uw kinderen.

Samenwerking met basisschool in Someren

Bij BSO Someren-Heide worden de kinderen opgevangen voor alle basisscholen in Someren:

GGD rapport

Dit is meest recente GGD-rapport van BSO Someren - Heide. Deze rapporten worden ook gepubliceerd op de website van het LRK.

 

Werken bij Norlandia in Someren

Ben je op zoek naar een leuke baan en wil je werken bij Norlandia kinderopvang in Someren? Bekijk onze vacatures!

BSO Someren-Heide
Kerkendijk 81
5721 ET Someren
Tel: 0629825030
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl
LRK: 183455964

Manager: Roosje Verhees