BSO Villa Anubis - Maarssen Dorp

  • Anubis4
  • Anubis3
  • Anubis2
  • Anubis1
  • Anubis

BSO Villa Anubis
Buitenweg 26e
Vechtstede 1e etage
3602 PS Maarssen
Tel.: 06-19953783
E-mail: villaanubis@norlandia.nl  

LRKP nummer: 180911132

Manager: Cindy Duffels-Zwaartman

 

Villa Anubis bevindt zich in het pand Vechtstede aan de Buitenweg, Zandweg Oostwaard. Deze locatie richt zich op de scholen:

  • OBS 't Palet Oostwaard
  • KBS de Pionier
  • PCB Het Kompas Oostwaard

Horizontale groepen

Villa Anubis is gericht op kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Wij werken hier met drie basisgroepen; 2 groepen in deleftijd van 4 tot en met 8 jaar en 1 groep voor de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Dit biedt kinderen de mogelijkheid om met leeftijdgenootjes op te trekken en we kunnen zodoende aan iedere leeftijdsgroep een passend programma bieden. Iedere basisgroep heeft maximaal 20 kinderen met 2 beroepskrachten. Wij wijken niet af van de BKR. Wij hebben een maximum van 60 kinderen op de locatie.

Zwem BSO

Er is een mogelijkheid om uw kind op te geven voor zwemles onder BSO tijd. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor het vervoer en het toezicht. 

Faciliteiten

Villa Anubis staat in het teken van bewegen!
In de directe omgeving zijn er veel speelmogelijkheden zoals speeltuinen, de kinderboerderij en een groot kunstgrasveld. Ook heeft Villa Anubis de beschikking over een gymzaal waar iedere middag een groep kinderen naar toe gaat. Sportinstructeurs bieden de kinderen hier clinics aan waardoor ze verschillende sporten kunnen uitproberen. Wij willen graag zoveel mogelijk variëren in het aanbod, waardoor we de kinderen enthousiast maken voor verschillende sporten. Ook wordt er veel aandacht besteed aan knutselactiviteiten onder leiding van het enthousiaste team staan er iedere dag leuke activiteiten op het programma.

We bieden opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag vangen we de kinderen centraal op bij Villa Olympia.

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRKP.
 

BSO Villa Anubis
Buitenweg 26e
Vechtstede 1e etage
3602 PS Maarssen
Tel.: 06-19953783
E-mail: villaanubis@norlandia.nl  

LRKP nummer: 180911132

Manager: Cindy Duffels-Zwaartman