BSO Villa Anubis - Maarssen Dorp

  • Anubis4
  • Anubis3
  • Anubis2
  • Anubis1
  • Anubis

BSO Villa Anubis
Buitenweg 26e
Vechtstede 1e etage
3602 PS Maarssen
Tel.: 06-19953783
E-mail: villaanubis@norlandia.nl  

LRK nummer: 180911132

Manager: Angela Ohello

 

Villa Anubis bevindt zich in het pand Vechtstede aan de Buitenweg, Zandweg Oostwaard. Deze locatie richt zich op de scholen:

  • OBS 't Palet Oostwaard
  • KBS de Pionier
  • PCB Het Kompas Oostwaard

Horizontale groepen
Villa Anubis is gericht op kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. Wij werken hier met drie basisgroepen; 1 groep in de leeftijd van 5 tot 7 jaar, 1 groep in de leeftijd van 7 tot 9 jaar en 1 groep voor de leeftijd van 9 t/m12 jaar. Dit biedt kinderen de mogelijkheid om met leeftijdgenootjes op te trekken en we kunnen zodoende aan iedere leeftijdsgroep een passend programma bieden. Iedere basisgroep heeft maximaal 20 kinderen met 2 beroepskrachten. Wij wijken niet af van de BKR. Wij hebben een maximum van 60 kinderen op de locatie

Zwemles
Op dinsdag bieden wij zwemles aan. Wij faciliteren het halen en brengen naar het zwembad Safari Sportfondsen in Maarssenbroek. 

Faciliteiten
Villa Anubis staat in het teken van bewegen! In de directe omgeving zijn er veel speelmogelijkheden zoals speeltuinen, de kinderboerderij en een groot kunstgrasveld. Ook heeft Villa Anubis de beschikking over een gymzaal waar iedere middag een groep kinderen naar toe gaat. Gediplomeerde sportleiders bieden de kinderen hier clinics aan waardoor ze verschillende sporten kunnen uitproberen. Wij willen graag zoveel mogelijk variëren in het aanbod, waardoor we de kinderen enthousiast maken voor verschillende sporten. Ook wordt er veel aandacht besteed aan knutselactiviteiten onder leiding van het enthousiaste team staan er iedere dag leuke activiteiten op het programma.
We bieden opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag vangen we de kinderen centraal op bij Villa Actief

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Werken bij Norlandia in Maarssen

Ben je op zoek naar een leuke baan en wil je werken bij Norlandia in Maarssen? Bekijk onze vacatures!

BSO Villa Anubis
Buitenweg 26e
Vechtstede 1e etage
3602 PS Maarssen
Tel.: 06-19953783
E-mail: villaanubis@norlandia.nl  

LRK nummer: 180911132

Manager: Angela Ohello