BSO Villa Norlandia - Rotterdam

  • villa bimbola 1.jpg
  • scmink.jpg
  • villa bimbola 3.jpg
  • villa bimbola 2.jpg
  • Ouders.jpg
  • kussen.jpg

BSO Villa Norlandia
Willem Hedaweg 3
3043 AZ Rotterdam
Tel klantendesk: 010 -213 20 27
Tel locatie: 06 - 12634916
E-mail: bsovillanorlandia@norlandia.nl
LRK nummer: 194249736

Manager: Annet de Vlaming

 

Bij Norlandia Kinderopvang voelen kinderen zich thuis. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. We halen buiten ook zo veel mogelijk naar binnen; we werken graag met natuurlijke materialen en proberen steeds vaker te kiezen voor duurzaam. Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit met een team van goed opgeleide medewerkers. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

BSO Villa Norlandia is gevestigd in een voormalige basisschool in Rotterdam Overschie. Een fantastisch pand dat vele mogelijkheden biedt voor de kinderen uit de wijk in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. We verdelen de kinderen op leeftijd (4 t/m 6 jaar en 7+ jaar), verspreid over 7 groepen.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met BSO Villa Norlandia.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

Op deze locatie hebben wij voorschoolse opvang en naschoolse opvang. Bij de voorschoolse opvang komen de kinderen al vroeg binnendruppelen. De tafel is gedekt voor het ontbijt. Na het ontbijt mogen de kinderen even spelen of doen we gezellig een spelletje met elkaar tot het tijd is om naar school te gaan. We brengen de kinderen lopend, met de GoCab (electrische taxifiets) of met het busje naar school. 

Na schooltijd halen wij de kinderen weer op. Dit doen wij lopend of met het busje. Bij binnenkomst gaan wij nog even spelen op het grote plein achter de school. In de voetbalkooi beginnen meteen de wedstijdjes. Op het verkeersplein staan de fietsen al klaar om in gebruik genomen te worden. De schommel hangt in de boom en op het plein staan tafels voor pingpong en andere activiteiten. Daarna is het tijd om wat lekkers te eten. Fruit en andere gezonde hapjes staan klaar voor de kinderen. Daarbij drinken wij water of thee. Na het eetmoment is het tijd voor de activiteiten als sport & spel, natuur & kunst, muziek & drama en koken & bakken. De keuze is aan de kinderen!

Sporten doen wij in de grote gymzaal of buiten op het plein. Het sportveld aan de overkant van de weg mogen wij ook gebruiken. Op donderdag gaan wij met de kinderen die daarvoor zijn ingeschreven naar zwemles. 

Met uitzondering van de feestdagen zij wij in de vakanties en op vrije dagen van de scholen gewoon de hele dag open. Voor deze dagen bedenken wij programma’s met veel verschillende activiteiten. Denk aan creatieve activiteiten of lekker koken en bakken. Of we maken uitstapjes naar bijvoorbeeld de speeltuin, het Plaswijkpark of het bos.

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Bijzonder aan deze locatie
•    Verkeersplein
•    Sportmogelijkheden in gymzaal en sportveld
•    Iedereen uit de wijk welkom, niet gebonden aan een specifieke school
•    Groot buitenterrein 
•    Zwemmen onder BSO-tijd. Lees meer over de zwemservice, aanmelden en algemene voorwaarden 

Fijne extra's
•    Op deze locatie kunt u een verse en gezonde maaltijd bestellen via "Olivier eet Gezond", wilt u meer infomatie hierover lees dan verder.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met BSO Villa Norlandia.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

Bimbola

Deze locatie was voorheen een Bimbola Kinderopvang locatie. Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice, Regiokantoor Rotterdam.

Norlandia BSO in stadsregio Rotterdam

Norlandia heeft in de stadsregio Rotterdam 11 BSO's. Er is er dus altijd een locatie bij u in de buurt! Kom kennismaken met Mistral in RotterdamZuid in RotterdamDe Wildernis in BarendrechtTuinstad Schiebroek in RotterdamSport Park16hoven in RotterdamParkmeester in RotterdamPark 16hoven in RotterdamJacob Maris in RotterdamCentrum in Rotterdam en Kindcentrum Park16Hoven in Rotterdam.

BSO Villa Norlandia
Willem Hedaweg 3
3043 AZ Rotterdam
Tel klantendesk: 010 -213 20 27
Tel locatie: 06 - 12634916
E-mail: bsovillanorlandia@norlandia.nl
LRK nummer: 194249736

Manager: Annet de Vlaming