BSO Villa @ctief - Maarssen Dorp

  • Actief binnen3
  • Actief binnen4
  • meisje eten website.jpg
  • Actief binnen5
  • Actief binnen6
  • kind wordt geschminkt

BSO Villa @ctief
Nassaustraat 61
3601 BB Maarssen
Tel: 06-19927782
E-mail: villaactief@norlandia.nl
LRK nummer: 258218629

Manager: Cindy Duffels-Zwaartman

 

Villa @ctief bevindt zich in de nabijheid van het Harmonieplein.

Deze locatie richt zich op de scholen:

  • OBS Wereldkidz Bolenstein
  • KBS de Pionier
  • PCB Het Kompas Bolenstein

Horizontale groepen
Villa @ctief is gericht op kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Wij werken hier met drie basisgroepen; 2,5 groep in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. En een tienergroep voor de kinderen vanaf 8 jaar.  Dit biedt kinderen de mogelijkheid om met leeftijdgenootjes op te trekken en wij kunnen zodoende aan iedere leeftijdsgroep een passend programma bieden. Iedere basisgroep heeft maximaal 20 kinderen met 2 beroepskrachten. Het tienergroep heeft een basisgroep van maximaal 30 kinderen. Wij wijken niet af van de BKR. Wij hebben een maximum van 80 kinderen op de locatie.

Zwem BSO
Op dinsdag en donderdag bieden wij zwemles aan. Wij faciliteren het halen en brengen naar het zwembad van David Loyd in Utrecht Noord. Een medewerker van Norlandia is en blijft aanwezig tijdens de zwemlessen.

Faciliteiten
Villa @actief staat in het teken van kunst/cultuur/media en bewegen. In de directe omgeving zijn er veel speelmogelijkheden zoals speeltuinen, de kinderboerderij en Speeltuin Vereniging Het Schilderkwartier. Hier hebben wij een exclusieve samenwerking mee. Ook heeft Villa @ctief de beschikking over een gymzaal waar iedere middag een groep kinderen naar toe gaat. Sportinstructeurs bieden de kinderen hier clinics aan waardoor ze verschillende sporten kunnen uitproberen. Wij willen graag zoveel mogelijk variëren in het aanbod, waardoor we de kinderen enthousiast maken voor verschillende sporten. Ook wordt er veel aandacht besteed aan knutselactiviteiten. Onder leiding van het enthousiaste team staan er iedere dag leuke activiteiten op het programma. We bieden opvang op maandag tot en met vrijdag. 

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.
 

BSO Villa @ctief
Nassaustraat 61
3601 BB Maarssen
Tel: 06-19927782
E-mail: villaactief@norlandia.nl
LRK nummer: 258218629

Manager: Cindy Duffels-Zwaartman