BSO Villa Vrolijk - Maarssen Dorp

  • villa vrolijk 1.jpg
  • villa vrolijk 33.jpg
  • villa vrolijk 22.jpg

BSO Villa Vrolijk
Buitenweg 308
3602 XX Maarssen
Tel: 06-19941823
Mail locatie: villavrolijk@norlandia.nl
LRK nummer: 124657369

Manager: Cindy Duffels-Zwaartman

 

 

Villa Vrolijk bevindt zich in basisschool Het Kompas. Villa Vrolijk vangt de kinderen op van OBS 't Palet Oostwaard, KBS de Pionier en PCB Het Kompas. 


Horizontale groepen
Villa Vrolijk is gericht op kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. We werken hier met 2 basisgroepen; 2x 4 tot 8 jaar. Dit biedt kinderen de mogelijkheid om met leeftijdgenootjes op te trekken en we kunnen zodoende aan iedere leeftijdsgroep een passend programma bieden. Er is een basisgroep met maximaal 20 kinderen met 2 beroepskrachten en een basisgroep met 10 kinderen met 1 beroepskracht. We wijken niet af van de BKR. We hebben een maximum van 30 kinderen op de locatie.

 

Zwemles
Op dinsdag bieden wij zwemles aan. Wij faciliteren het halen en brengen naar het zwembad Safari Sportfondsen in Maarssenbroek. 

 

Faciliteiten
In de directe omgeving zijn er veel speelmogelijkheden zoals speeltuinen, kinderboerderij, groot speelveld en natuurlijk het schoolplein. Gediplomeerde sportleiders bieden de kinderen hier clinics aan waardoor ze verschillende sporten kunnen uitproberen.
Villa Vrolijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. In de schoolweken gaan de kinderen op woensdag en vrijdag naar Villa Actief.
 

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Werken bij Norlandia in Maarssen

Ben je op zoek naar een leuke baan en wil je werken bij Norlandia in Maarssen? Bekijk onze vacatures!

BSO Villa Vrolijk
Buitenweg 308
3602 XX Maarssen
Tel: 06-19941823
Mail locatie: villavrolijk@norlandia.nl
LRK nummer: 124657369

Manager: Cindy Duffels-Zwaartman