BSO Zuid - Rotterdam

  • Bso zuid 1.jpg
  • scmink.jpg
  • Ouders.jpg
  • kussen.jpg

BSO Zuid
Rijtuigweg 1
3071 ZA Rotterdam
Tel klantendesk: 010 -213 20 27
Tel locatie: 06 - 12635168
E-mail: bsozuid@norlandia.nl
LRK nummer: 221797981

Manager: Claudia Bleekemolen

 

Buitenschoolse opvang De Pijler/BSO Zuid is gehuisvest in basisschool de Kleine Pijler in Rotterdam zuid. Tijdens de BSO-dagen worden er allerlei activiteiten en workshops aangeboden, activiteiten die tevens de ontwikkeling van kinderen bevorderen op cultureel, creatief en sportgebied. Wij brengen en halen kinderen van Brede school activiteiten.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging De Pijler / Zuid.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

altalt

Wij werken met vaste pedagogisch medewerkers. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden, werken wij met onze medewerkers met video-interactiebegeleiding (VIB). Middels VIB worden de pedagogisch medewerkers zich meer bewust van eigen handelen, wat tot uiting komt in onze begeleiding, interactie en communicatie met kinderen en ouders. 
De ontwikkeling van de kinderen wordt door middel van observaties bijgehouden, jaarlijks zijn er tienminutengesprekken met ouders als daar behoefte aan is.
De observaties worden aan de hand van het welbevinden formulier uitgevoerd.

Tijdens de schoolvakanties werken wij met een activiteitenprogramma voor de jongste kinderen en een apart programma voor de kinderen vanaf 7 jaar.
Voor het activiteitenaanbod maken wij gebruik van Doenkids, via deze site hebben we toegang tot een uitgebreid assortiment aan activiteiten voor alle leeftijden.

Groepsindeling
BSO zuid biedt buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4-12 jaar.
Er zijn 3 groepen:

  •  De Regenbogen en Donderflitsen (4-6 jaar)
  •  De Bliksems (7-12 jaar)
  • De windhozen (7-12 jaar)

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK. 

Een gezonde maaltijd bestellen

Op deze locatie kunt u een verse en gezonde maaltijd bestellen via "Olivier eet Gezond", wilt u meer infomatie hierover lees dan verder.

Bimbola

Deze locatie was voorheen een Bimbola Kinderopvang locatie. Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice, Regiokantoor Rotterdam.

 

Norlandia BSO in stadsregio Rotterdam

Norlandia heeft in de stadsregio Rotterdam 11 BSO's. Er is er dus altijd een locatie bij u in de buurt! Kom kennismaken met Mistral in RotterdamDe Wildernis in BarendrechtVilla Norlandia in RotterdamTuinstad Schiebroek in RotterdamSport Park16hoven in RotterdamParkmeester in RotterdamPark 16hoven in RotterdamJacob Maris in RotterdamCentrum in Rotterdam en Kindcentrum Park16Hoven in Rotterdam.

BSO Zuid
Rijtuigweg 1
3071 ZA Rotterdam
Tel klantendesk: 010 -213 20 27
Tel locatie: 06 - 12635168
E-mail: bsozuid@norlandia.nl
LRK nummer: 221797981

Manager: Claudia Bleekemolen