Sport BSO - Etten-Leur

20180927_145826083_iOS.JPG

Sport BSO 
p/a Atletiek en Recreatiesport Vereniging Achilles
Concordialaan 212
4871 ZD Etten-Leur
Telefoon: 06-17739668
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl

LRK-nummer 129644857

Manager: Lotte Sperber

 

De sport-BSO is hetzelfde als een reguliere BSO, voornamelijk gericht op sporten. De sport-BSO is een plek waar sport en plezier samen komen. De nadruk ligt op: bewegen, samenspel, coachen en presteren. Presteren mag, maar het kennismaken met sport en bewegen, het plezier hierin krijgen en het kunnen groeien in sociale vaardigheden horen daar ook zeker bij.

Wij kunnen op het terrein elk denkbare sport aanbieden en bij slecht weer de beschikking hebben over de gymzaal.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging De Sport BSO.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

Vrijblijvende rondleiding aanvragenalt

Op de sport-BSO zijn medewerkers aanwezig die een sportopleiding hebben gevolgd. De sportactiviteiten worden aangeboden in de vorm van workshops van 3 of 4 weken, waarbij elke dag in de week een andere sportactiviteit wordt aangeboden. Enkele voorbeelden van onze sportactiviteiten zijn: voetbal, honkbal, speerwerpen, kogelstoten, verspringen, tennis etc.  

Wij weten dat elk kind uniek is en houden rekening met de verschillende niveaus. Wij leren kinderen omgaan met verschillende situaties en dragen bij aan hun ontwikkeling. Of dit nu motorisch, sociaal of cognitief is.

Op de sport-BSO bewegen wij dagelijks minimaal een uur met de kinderen tijdens schoolweken. Daarna eten we samen met kinderen groente en sluiten we de dag gezamenlijk af in de kantine. Daar is plaats voor knutselen of het spelen van een gezelschapsspel etc. Ook hebben wij een ruime keuken tot onze beschikking die we regelmatig gebruiken.

Tijdens de vakantie opvang staat sporten en bewegen op het programma, maar ook het maken van verschillende uitstapjes zal aan bod komen, waarbij we in eerste instantie het vervoer met de fiets proberen te realiseren. De uitstapjes en activiteiten in de vakantie zullen plaatsvinden met steeds een ander thema.  

Vanuit onze groene visie wordt er ook veel waarde gehecht aan het recyclen, afval scheiden, buiten spelen etc.

Praktische informatie

Groepsindeling

Vanaf 8 jaar komt uw kind in aanmerking voor de sport-BSO.

Openingstijden

De locatie is elke werkdag geopend van 07:30-18:30 uur. Wij zijn in 2019 gesloten op de volgende dagen.

Tarieven

We hebben voor u een overzicht gemaakt van de actuele tarieven. Heeft u vragen over de tegemoetkoming van de Belastingdienst? Dan verwijzen wij u graag naar de website van de Belastingdienst, afdeling kinderopvangtoeslag.

Norlandia heeft ook een rekentool ontwikkeld die een indicatie geeft van uw kinderopvangkosten.

Bereikbaarheid

De sport-BSO bevindt zich op het terrein van Achilles in Etten-Leur. Hier mogen wij gebruik maken van de accommodatie van de atletiekvereniging.

Kinderen komen zelf met de fiets naar de sport-BSO. Vanuit de Schoenmakershoek (scholen: De Pontus en De Leest), Keen (scholen: De Toverlaars, ’t Kofschip en  de Pontus) en de school De Hasselbraam is er een mogelijkheid om onder begeleiding van een pedagogisch medewerker gezamenlijk naar de sport-BSO te fietsen.  

GGD rapport

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Werken bij Norlandia in Etten-Leur

Ben je op zoek naar een leuke baan en wil je werken bij Norlandia in Etten-Leur? Bekijk onze vacatures!

Sport BSO 
p/a Atletiek en Recreatiesport Vereniging Achilles
Concordialaan 212
4871 ZD Etten-Leur
Telefoon: 06-17739668
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl

LRK-nummer 129644857

Manager: Lotte Sperber