Sport BSO - Etten-Leur

20180927_145826083_iOS.JPG

Sport BSO 
p/a Atletiek en Recreatiesport Vereniging Achilles
Concordialaan 206
4871 ZD Etten-Leur
Telefoon: 06-17739668
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl

LRK-nummer 129644857

Manager: Loes Ahlers

 

Norlandia Sport BSO in Etten-Leur is hetzelfde als een reguliere BSO, maar dan gericht op sporten. De sport BSO is een plek waar sport en plezier samen komen. De nadruk ligt op: bewegen, samenspel, coachen en presteren. Presteren mag, maar de nadruk ligt op kennismaken met sport en bewegen, het plezier hierin krijgen en het kunnen groeien in sociale vaardigheden horen daar ook zeker bij.

Wij kunnen op het terrein elk denkbare sport aanbieden en bij slecht weer de beschikking hebben over de gymzaal.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging De Sport BSO.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

Vrijblijvende rondleiding aanvragenalt

Op de sport BSO zijn medewerkers aanwezig die een sportopleiding hebben gevolgd. De sportactiviteiten worden aangeboden in de vorm van workshops van 3 of 4 weken, waarbij elke dag in de week een andere sportactiviteit wordt aangeboden. Enkele voorbeelden van onze sportactiviteiten zijn: voetbal, honkbal, speerwerpen, kogelstoten, verspringen, tennis etc.  

Wij weten dat elk kind uniek is en houden rekening met de verschillende niveaus. Wij leren kinderen omgaan met verschillende situaties en dragen bij aan hun ontwikkeling. Of dit nu motorisch, sociaal of cognitief is.

Op de sport BSO bewegen wij dagelijks minimaal een uur met de kinderen tijdens schoolweken. Daarna eten we samen met kinderen groente en sluiten we de dag gezamenlijk af in de kantine. Daar is plaats voor knutselen of het spelen van een gezelschapsspel etc. Ook hebben wij een ruime keuken tot onze beschikking die we regelmatig gebruiken.

Tijdens de vakantie opvang staat sporten en bewegen op het programma, maar ook het maken van verschillende uitstapjes zal aan bod komen, waarbij we in eerste instantie het vervoer met de fiets proberen te realiseren. De uitstapjes en activiteiten in de vakantie zullen plaatsvinden met steeds een ander thema.  

Vanuit onze groene visie wordt er ook veel waarde gehecht aan het recyclen, afval scheiden, buiten spelen etc.

Praktische informatie

Groepsindeling

Vanaf 8 jaar komt uw kind in aanmerking voor de sport BSO.

Openingstijden

De locatie is elke werkdag geopend van 07:30-18:30 uur. 

Bereikbaarheid

Norlandia Sport BSO Etten-Leur bevindt zich op het terrein van Achilles in Etten-Leur. Hier mogen wij gebruik maken van de accommodatie van de atletiekvereniging.

Kinderen van alle scholen in Etten-Leur zijn welkom op de sport BSO. Zij dienen echter zelfstandig de sport BSO per fiets te kunnen/mogen bereiken. Alleen vanuit de Schoenmakerhoek (scholen: De Pontus en De Leest), Keen (scholen: De Toverlaars, ’t Kofschip en  de Pontus) en de school De Hasselbraam is er een mogelijkheid om onder begeleiding van een pedagogisch medewerker gezamenlijk naar de sport-BSO te fietsen.  

GGD rapport

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Werken bij Norlandia in Etten-Leur

Ben je op zoek naar een leuke baan en wil je werken bij Norlandia in Etten-Leur? Bekijk onze vacatures!

Sport BSO 
p/a Atletiek en Recreatiesport Vereniging Achilles
Concordialaan 206
4871 ZD Etten-Leur
Telefoon: 06-17739668
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl

LRK-nummer 129644857

Manager: Loes Ahlers