Bij Norlandia groeien kinderen buiten op

Kinderopvang van 11 weken tot 4 jaar

Bij onze kinderdagverblijven vangen wij kinderen op vanaf 11 weken tot 4 jaar oud. Voor elke leeftijdsgroep zijn diverse opvangvormen. Zo zijn er ‘verticale’ groepen met kinderen van verschillende leeftijden en ‘horizontale’ groepen met kinderen van dezelfde leeftijden. Ook zijn er vaak ook speciale peutergroepen, of worden er peuteractiviteiten georganiseerd.


De kleinste kinderen

De kleinste kinderen zullen zoveel mogelijk het ritme van thuis aanhouden. Voor luiers wordt gezorgd. Voor kinderen die alleen borstvoeding krijgen zijn mogelijkheden ingericht. Pas als uw kind er aan toe is, gaat het meedraaien in het ritme van het dagverblijf. Zo volgen we de kinderen in hun eigen tempo: van leren zitten tot zindelijk worden of leren fietsen. Kinderen van 0 tot 4 jaar slapen in hun ‘eigen’ bedje. In sommige vestigingen kunnen kinderen zelfs buiten te slapen in speciale buitenbedjes. 


Binnen- en buitenruimtes

Niet alleen onze binnenruimtes zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen, maar ook de buitenruimtes. Buiten zijn, buitenspelen en natuurbeleving zijn vanzelfsprekende onderdelen van ons dagritme. Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. 


Medewerkers

Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en blijven ook continu leren en ontwikkelen.  Wij hebben babyspecialisten en pedagogisch coaches in huis en we hebben nauwe banden met de Centra voor Jeugd en Gezin in alle regio’s.

 

Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven.

 

 

 

 
Plaats