Zin in een leven lang spelen en leren!

Zoals ze in Noorwegen zeggen: godt liv – hver dag. Het goede leven elke dag. Dat is waar wij elke dag weer voor zorgen!

Vanaf 11 weken kunt u terecht met uw kind bij een van onze kinderdagverblijven. Wij hebben diverse opvangvormen. Zo is er een verschil tussen ‘verticale’ en ‘horizontale’ groepen. In de verticale groepen worden kinderen opgevangen van verschillende leeftijden en in horizontale groepen juist met dezelfde leeftijden. Er zijn vaak ook speciale peutergroepen, of peuteractiviteiten georganiseerd.

De kleinste kinderen zullen zoveel mogelijk in het ritme van thuis aanhouden. Voor voeding en luiers wordt gezorgd. Drinkt uw kind alleen borstvoeding dan hebben we daar ook regelingen voor.  Pas op het moment dat het kind er aan toe is, gaat het kind meedraaien in het ritme van het dagverblijf. Zo leren ze op hun eigen moment; wanneer ze zitten, kruipen, hun eigen boterham kunnen smeren, wanneer ze kunnen fietsen zonder zijwieltjes en wanneer ze zindelijk willen zijn.

Onze kinderen van 0 tot 4 jaar slapen in een ‘eigen’ bedje. Soms kan er zelfs gebruikt gemaakt worden van de mogelijk om buiten te slapen in speciale buitenbedjes. Niet alleen onze binnenruimtes zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen, maar ook zeker de buitenruimtes. Natuurbeleving en milieubewustzijn krijgen onze volle aandacht tijdens de begeleiding van de kinderen, alle medewerkers zijn hier gedreven in.

Onze medewerkers zijn uitstekend gediplomeerd, en blijven continue opgeleid worden. Wij hebben ook babyspecialisten en pedagogisch coaches in huis. Iedereen binnen onze organisatie is zich er terdege van bewust dat zij de zorg en verantwoordelijkheid over uw kostbaarste bezit hebben. Wij hebben nauwe banden met de Centra voor Jeugd en Gezin in alle regio’s.

Niet alleen onze kinderen leren continu, maar wij als lerende organisatie ook. Wij zijn in het bezit van het ISO certificaat 9001 (kwaliteit) en 14001 (milieu). Wij werken permanent aan kwaliteitsverbetering, onze klachtenprocedure is hier een onderdeel van.

Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven.

 

‘Never help a child with a task at which he feels he can succeed'; Maria Montessori

 
Plaats