Kinderopvang Bibelebos - Voorschoten

  • bos7632
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg

KDV Bibelebos
​​​​​​​Ter Lips 131
2251 DN Voorschoten
Tel.: 088 579 10 03
E-mail: bibelebos@norlandia.nl 
LRK nummer: 168192780

Manager: Windy Glashouwer
Assistent Manager: Natasja Smits

 

Het team van Norlandia kinderopvang Bibelebos zorgt iedere dag voor opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Wij zijn gevestigd in een rustige wijk in Voorschoten met een ruim groen buitenterrein waar kinderen zich volop kunnen ontwikkelen. Alle lokalen grenzen aan elkaar zodat de samenwerking en vier-ogen principe optimaal kan worden benut. Ook is er een centrale speelhal waar kinderen verschillenden activiteiten aangeboden krijgen of heerlijk vrij kunnen spelen.

Er worden elke week een diversiteit aan educatieve activiteiten aangeboden gericht op taal, sociaal- emotionele, motorische en zintuigelijke ontwikkeling en rekenprikkels. Ieder kind ontwikkelt zich in zijn eigen tempo, op zijn manier en zijn eigen niveau. Wij gaan uit van de mogelijkheden van een kind. Wij willen kinderen zelfvertrouwen en een gevoel van eigenwaarde geven, zodat het kind een zelfstandig individu wordt met zijn eigen verantwoordelijkheden en ruimte heeft voor het maken van eigen keuzes. Dit vindt plaats in een uitdagende, stimulerende en sfeervolle omgeving.

Bij Norlandia kinderopvang werken gediplomeerd pedagogisch medewerkers. Er zijn pedagogisch medewerkers in ons team opgeleid tot Babyspecialist en BHV-er. Daarnaast zijn al onze pedagogisch medewerkers in bezit van een kinder- EHBO-certificaat volgens de norm. We hebben veel kennis en ervaring in ons team en daar zijn wij trots op!

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met Norlandia kinderopvang Bibelebos in Voorschoten
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

altalt

Praktische informatie

Groepsindeling

Wij hebben een babygroep (horizontaal) en twee baby-dreumes-peutergroep (verticaal). Op de maandag en dinsdag is de peuter+ geopend. Hier kunnen kinderen van 3+, een dagdeel, naar toe om extra voorbereid te worden voor de basisschool.

Er is doorstroom naar de buitenschoolse opvang mogelijk. Deze is gevestigd aan de overkant. De BSO vangt de kinderen van OBS de VOS (Ter Lips) – Gevers Deynoot en Regenboog op.

Wilt u een rondleiding om nog een beter beeld van onze locatie te krijgen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Of neem gelijk een kijkje door middel van onze virtuele tour

Openingstijden

Al onze locaties zijn open van 07:30 uur tot 18:30 uur. 

Bereikbaarheid

Bibelebos is prima bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

GGD rapport

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Werken bij Norlandia in Voorschoten

Ben je op zoek naar een leuke baan en wil je werken bij Norlandia in Voorschoten? Bekijk onze vacatures!

KDV Bibelebos
​​​​​​​Ter Lips 131
2251 DN Voorschoten
Tel.: 088 579 10 03
E-mail: bibelebos@norlandia.nl 
LRK nummer: 168192780

Manager: Windy Glashouwer
Assistent Manager: Natasja Smits