KDV de Vincent - Etten-Leur

DSC03653.JPG

KDV De Vincent
Lambertusstraat 5
​​​​​4872 XA Etten-Leur
Tel.: 076-2046310
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl

LRK nummer: 576189431

Manager: Loes Ahlers

 

Bij kinderdagverblijf De Vincent vinden wij het belangrijk om kinderen spelenderwijs te laten leren en ontdekken. Dit doen wij aan de hand van de methode Uk & Puk, waarvan de thema’s aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Waar mogelijk spelen we met alle kinderen buiten, zowel in de ochtend als in de middag. De kinderen kunnen tijdens het buitenspelen rennen door de natuurhaag, klimmen over de zandberg en fietsen over het schoolplein. Ook voor de allerkleinsten creëren we de mogelijkheid om fijn buiten te kunnen spelen. 

Om de doorgaande lijn zo goed mogelijk te laten verlopen stemmen we thema’s, activiteiten en feestdagen af met de basisschool.  

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met kinderdagverblijf De Vincent. 
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

altalt

Praktische informatie

Groepsindeling

Er wordt bij kinderdagverblijf De Vincent gewerkt vanuit drie groepen. De Bengels (0-3 jaar), de Kanjers (2-4 jaar) en de Toppers (4-12 jaar). Op alle drie onze groepen staat een veilige, warme en persoonlijke sfeer voorop. Wij zijn locatie de Vincent en wij zijn gevestigd in Integraal Kind Centrum (IKC) de Vincent. Als IKC bieden wij een doorgaande lijn voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

IKC De Vincent

Kinderdagverblijf De Vincent is onderdeel van IKC De Vincent. Het IKC biedt een doorgaande lijn voor kinderen van 0 t/m 13 jaar. Om de doorgaande lijn zo goed mogelijk te laten verlopen, werken wij met het programma De Vreedzame School en starten hier al mee op de peutergroepen. Ook stemmen we thema’s, activiteiten en feestdagen af met de basisschool. Door de nauwe samenwerking is er bij de overgang naar school ruimte voor wennen op eigen tempo en is er een warme overdracht tussen ouders, mentor en leerkracht. Wij merken dat deze fijne samenwerking en alles op één locatie veel rust geeft voor het kind. 

Openingstijden

Op schooldagen kan uw kind het kinderdagverblijf bezoeken tot in ieder geval 18:30 uur. 

Bereikbaarheid

KDV de Vincent heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur voor het ophalen en wegbrengen van uw kinderen.

GGD rapport

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Werken bij Norlandia kinderopvang

Ben je op zoek naar een leuke baan en wil je werken bij NorlandiaBekijk onze vacatures!

KDV De Vincent
Lambertusstraat 5
​​​​​4872 XA Etten-Leur
Tel.: 076-2046310
E-mail: planning.zuid@norlandia.nl

LRK nummer: 576189431

Manager: Loes Ahlers