KDV De Wildernis - Barendrecht

  • KDV De Wildernis rdam 4.JPG
  • KDV De Wildernis rdam.JPG
  • KDV De Wildernis rdam 5.JPG
  • KDV De Wildernis rdam 3.JPG
  • KDV De Wildernis rdam 2.JPG

KDV De Wildernis 
Bakkersdijk 1
2993 AA Barendrecht
Tel klantendesk:
010 -213 20 27
Tel locatie:
​​​​​​​06-12140942
LRK nummer: 255372036​​​​​​​

Manager: Melanie Jansen

 

Norlandia biedt professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten. Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

In de Barendrechtse wijken Carnisselande en Smitshoek biedt Norlandia Kinderopvang een thuis voor kinderen van 0-12 jaar. Bij de kinderdagverblijven De Wildernis en De Kleine Wildernis kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar lekker buitenspelen, tuinieren, sporten en creatief aan de slag gaan. Gaan ze eenmaal naar school? Dan biedt BSO De Wildernis voor schoolkinderen tot 12 jaar uitkomst, wel zo vertrouwd!

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging De Wildernis.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

Bij Norlandia Kinderopvang in Barendrecht komen baby’s, peuters en schoolkinderen tot 12 jaar samen. We bieden een veilige leeromgeving waar kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Kinderdagverblijf De Wildernis biedt een vertrouwde omgeving waar kinderen lekker buiten kunnen spelen, kunnen sporten en creatief aan de slag kunnen onder leiding van een professioneel team. We werken volgens de Montessori werkwijze: ‘Leer mij het zelf te doen!’ Montessorionderwijs ziet opvoeding en onderwijs als één geheel en gaat uit van het individuele kind; elk kind wordt individueel begeleid. Deze visie sluit ook aan bij de pedagogische visie van Norlandia.

Binnen- en buitenruimtes
Niet alleen de binnenruimtes, voorzien van heel veel planten en groen, zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen, maar ook de buitenruimte. In de heerlijke grote tuin rondom het gebouw wordt iedere dag gespeeld. “Buiten zijn” en “natuur beleven” zijn vanzelfsprekende onderdelen van ons dagritme. Zo hebben we moestuinbakken waar we met de kinderen in tuinieren en kunnen de kinderen kliederen in modderbakken.

Groepen
De locaties De Wildernis en De Kleine Wildernis werken nauw met elkaar samen. Op De Wildernis bieden wij dagopvang aan peuters en buitenschoolse opvang. Op De Kleine Wildernis bieden wij opvang aan baby’s, peuters en voorschoolse opvang aan schoolkinderen. De pedagogisch medewerkers die werkzaam zijn bij De Wildernis en De Kleine Wildernis vormen samen een hecht team. Wij hebben een haal- en brengservice tussen De Wildernis en De Kleine Wildernis. Zo kunt u uw kind ophalen waar het u het beste uitkomt.

Bijzonder aan deze locatie:
•    Opvang voor kinderen van 2-4 jaar
•    Montessori visie: 'Leer mij het zelf doen'
•    Doorgaande ontwikkelingslijn
•    Uitdagende en leuke activiteiten- en vakantieprogramma inclusief uitstapjes (o.a. bibliotheek, bos, museum, strand)
•    Haal- en brengservice tussen de locaties De Kleine Wildernis en De Wildernis
•    Peutergym
•    Ouderportaal waarop u dagelijks berichten en foto's van uw kind ontvangt
•    Ruime openingstijden; 7.00 – 18.30 uur

Fijne extra's
•    Op deze locatie kunt u een verse en gezonde maaltijd bestellen via "Olivier eet Gezond", wilt u meer infomatie hierover lees dan verder.
•    Pedagogisch coach

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging De Wildernis.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

Bimbola

Deze locatie was voorheen een Bimbola Kinderopvang locatie. Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice, Regiokantoor Rotterdam.

Norlandia kinderdagverblijf in stadsregio Rotterdam

Norlandia heeft in de stadsregio Rotterdam 10 kinderdagverblijven. Er is er dus altijd een locatie bij u in de buurt! Kom ook kennismaken met: Kindcentrum KDV Park16Hoven in RotterdamTuinstad in RotterdamParkmeester in RotterdamLaan op Zuid in RotterdamEendrachtsstraat in RotterdamDe Clipper in RotterdamDe Boomkorf in RotterdamCarrousel in Rotterdam of De Kleine Wildernis in Barendrecht.

KDV De Wildernis 
Bakkersdijk 1
2993 AA Barendrecht
Tel klantendesk:
010 -213 20 27
Tel locatie:
​​​​​​​06-12140942
LRK nummer: 255372036​​​​​​​

Manager: Melanie Jansen