KDV Dedemsvaartweg - Den Haag

  • dedemsvaart buitenkant pand 2.jpg
  • dedemsvaartweg.jpg
  • Dedemsvaartweg 2.jpg
  • Dedemsvaartweg 1.jpg
  • Dedemsvaartweg 3.jpg
  • Dedemsvaartweg 4.jpg

KDV Dedemsvaartweg
Dedemsvaartweg 865
2545 DN Den Haag
Tel.: 088 579 10 17
E-mail: dedemsvaartweg@norlandia.nl
LRK nummer: 191862149

Manager: Miranda Barz

 

De vestiging Dedemsvaartweg bevindt zich op de route van Wateringseveld naar Escamp en richt zich op beide woongebieden. Het betreft een vrijstaand kinderdagverblijf in Den Haag Zuidwest, in “Morgenstond”. In de nabije omgeving bevindt zich de bibliotheek Leyweg- Escamp, buurtboerderij de Nijkamphoeve, de Vogelkelder, winkelcentrum “Leyweg”, met vele leuke winkels, diverse speeltuinen en parkjes. Het gebouw is modern en transparant met uitzicht op een groene zone. Zowel voor, achter als naast het pand, is een terras speciaal ingericht voor de kinderen om te spelen. Naast het pand buiten de steigers hebben we ook een tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook hebben we onze eigen moestuin

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging Dedemsvaartweg
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

Vrijblijvende rondleiding aanvragenalt

Praktische informatie

Groepsindeling

De dagopvang is voor kinderen vanaf 10 weken tot 4 jaar. De kinderen zijn verdeeld in 3 groepen:

  • De Boterbloemen: een baby-dreumesgroep (10 weken tot 1 ½- 2 jaar).
  • De Madeliefjes: een dreumes- peutergroep (1 ½- 2 tot 4 jaar).
  • De Zonnebloemen: een dreumes- peutergroep (1 ½- 2 tot 4 jaar).

Wij werken met gediplomeerd pedagogisch medewerkers. Er zijn pedagogisch medewerkers in ons team opgeleid tot Babyspecialist en als VVE-medewerker (Uk en Puk). Daarnaast zijn al onze pedagogisch medewerkers in bezit van een BHV- en kinder- EHBO-certificaat volgens de norm van het oranje kruis. We hebben veel kennis in ons team en daar zijn wij trots op!

Wij werken officieus met het educatie programma Uk & PUK, Uk voor de dreumesen en Puk voor de peuters. Iedere vijf weken staat er weer een ander thema centraal. Er worden elke week een diversiteit aan educatieve activiteiten aangeboden gericht op taal, sociaal- emotionele, motorische en zintuigelijke ontwikkeling en rekenprikkels.

Openingstijden

Kinderdagverblijf Dedemvaartweg - Den Haag is iedere werkdag geopend van 07:30 tot 18:00 uur. 

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is zowel met het eigen vervoer als openbaar vervoer goed. Binnen enkele autominuten bereikt u via de Lozerlaan de snelweg A4 (richting Amsterdam), de A12 (richting Utrecht) en A13 (richting Rotterdam).

Op zeer korte afstand aan de Melis Stokelaan bevindt zich de halte van tramlijn 9 richting Scheveningen, deze heeft een directe verbinding met de NS-Stations Den Haag HS en Den Haag CS. Daarnaast rijdt ook tramlijn 16 langs de Melis Stokelaan, deze tramlijn is in verbinding met het Wateringse Veld. Langs de openbare weg zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

GGD rapport

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

KDV Dedemsvaartweg
Dedemsvaartweg 865
2545 DN Den Haag
Tel.: 088 579 10 17
E-mail: dedemsvaartweg@norlandia.nl
LRK nummer: 191862149

Manager: Miranda Barz