KDV Eendrachtsstraat - Rotterdam

  • Eendrachtsstraat 5.jpg
  • Eendrachtsstraat 4.jpg
  • Eendrachtsstraat 3.jpg
  • Eendrachtsstraat 2.jpg
  • Eendrachtsstraat 1.jpg

KDV Eendrachtsstraat
Eendrachtsstraat 151
3012 XK Rotterdam
Tel klantendesk:
010 - 213 20 27
Tel locatie:
06 - 12132083​​​​​​​
E-mail: kdveendrachtstraat@norlandia.nl
LRK nummer: 335286070

Manager: Claudia Bleekemolen

 

Bij Norlandia Kinderopvang voelen kinderen zich thuis. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten. Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

Norlandia’s kinderdagverblijf locatie Eendrachtsstraat biedt een vertrouwde omgeving waar kinderen van 0 tot 4 jaar lekker kunnen buitenspelen, sporten, dansen en creatief aan de slag kunnen gaan. 

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging Eendrachtstraat. 
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in: 

alt          alt


Kinderdagverblijf Eendrachtsstraat is gevestigd in een uniek pand in het centrum van Rotterdam, in de nabijheid van de Witte de Withstraat en het Erasmus MC. De locatie heeft een ruime, goed afgeschermde natuurtuin. Er is o.a. een zandbak, een speelheuvel, een glijbaan, een schommelnest, een speelhuisje en grote schuur vol met stepjes, fietsen en karretjes. 

Groepen
Bij kinderdagverblijf Eendrachtsstraat vangen wij kinderen op vanaf 12 weken tot hun 4e verjaardag. Wij werken met verschillende leeftijdsgroepen. Er is een babygroep, dreumesgroep en VVE-peutergroep. In deze peutergroep werken we met thema-activiteiten ter voorbereiding op de basisschool. Tot slot is er 1 ‘verticale’ groep, ook wel de English Daycare groep genoemd, met een Nederlandstalige en Engelstalige medewerker.  

Binnen- en buitenruimtes
Niet alleen de binnenruimtes zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen, maar ook de heerlijke tuin waar iedere dag in wordt gespeeld. “Buiten zijn” en “natuur beleven” zijn vanzelfsprekende onderdelen van ons dagritme. 

Gezond eten en lekker bewegen
Om te groeien heb je veel energie nodig! Bij Eendrachtsstraat eten de kinderen tussen de middag warm, zo maken de kinderen kennis met gezonde en gevarieerde maaltijden en leren ze verschillende smaken kennen. Ook komt er iedere week een sportleraar die geschoold is om de allerkleinsten op een speelse manier te laten bewegen. Daarnaast hebben we een bewegings- en voedingscoach die de gezonde leefstijl stimuleert. Naast de (sport)activiteiten is er ook veel aandacht voor muziek, zowel het bespelen van instrumenten als bewegen op muziek.

Bijzonder aan deze locatie

•    Gezonde warme maaltijd waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met dieetwensen en allergieën 
•    Peutergym door een geschoolde sportleraar
•    Ouderportaal waarop u dagelijks berichten en foto's van uw kind ontvangt
•    Een avontuurlijke peutertuin en een aparte babytuin
•    Een tweetalige groep (Engels en Nederlands) 
•    Centrale ligging in het centrum van Rotterdam, goed bereikbaar met het openbaar vervoer
•    Spelotheek met verschillende educatieve spelletjes en boeken die de ouders kunnen lenen
•    Nauwe samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)
•    4 jaar en ga je naar OBS ’t Landje of basisschool RSV? Dan is een doorstroom naar VSO en BSO in het zelfde gebouw mogelijk

Fijne extra's
•    Op deze locatie kunt u een verse en gezonde maaltijd bestellen via "Olivier eet Gezond", wilt u meer infomatie hierover lees dan verder.
•    Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)
•    Pedagogisch coach

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging Eendrachtstraat. 
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in: 

alt          alt

Bimbola

Deze locatie was voorheen een Bimbola Kinderopvang locatie. Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice, Regiokantoor Rotterdam.

Norlandia kinderdagverblijf in stadsregio Rotterdam

Norlandia heeft in de stadsregio Rotterdam 10 kinderdagverblijven. Er is er dus altijd een locatie bij u in de buurt! Kom ook kennismaken met: Kindcentrum KDV Park16Hoven in RotterdamTuinstad in RotterdamParkmeester in RotterdamLaan op Zuid in RotterdamDe Clipper in RotterdamDe Boomkorf in RotterdamCarrousel in RotterdamDe Wildernis in Barendrecht of De Kleine Wildernis in Barendrecht.

KDV Eendrachtsstraat
Eendrachtsstraat 151
3012 XK Rotterdam
Tel klantendesk:
010 - 213 20 27
Tel locatie:
06 - 12132083​​​​​​​
E-mail: kdveendrachtstraat@norlandia.nl
LRK nummer: 335286070

Manager: Claudia Bleekemolen