KDV Kidsplanet - Amsterdam

  • KDV Kidsplanet.jpg
  • KDV Kidsplanet kinderen.jpg
  • kind wordt geschminkt
  • Ouders.jpg
  • kussen.jpg

KDV Kidsplanet
Duarte Pachecostraat 8
1086 XW Amsterdam
Tel: 020 7713561
E-mail: leonie.christiani@norlandia.nl
LRK nummer: 166354247

​​​​​​​Manager: Leonie Christiani

 

KDV Kidsplanet is gevestigd op IJburg in Amsterdam. Ons doel is om baby's en peuters op het kinderdagverblijf een fijne dag te bezorgen. Dit doen wij door een veilige en vertrouwde omgeving te creëren. Vanuit deze veilige haven kan ieder kind zich, spelenderwijs en in zijn eigen tempo, ontwikkelen. Door een individuele benadering en het goede voorbeeld van de pedagogisch medewerkers leveren wij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen die wij opvangen.

We werken bij KDV Kidsplanet bewust met horizontale groepen: babygroepen en peutergroepen. Door voor deze leeftijdsindeling te kiezen, kunnen we de opvang goed laten aansluiten bij de ontwikkelingsbehoefte van de kinderen.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met KDV Kidsplanet. 
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

altalt

Praktische informatie

Babygroep

De babygroep is voor kinderen tot twee jaar. De jongste kinderen van de groep hebben hun eigen dagritme. Steeds meer groeien de kinderen toe naar het vaste dagritme van de groep. Steeds meer activiteiten zijn in groepsverband: dit is onder andere goed voor hun sociale ontwikkeling. We hebben directe toegang tot de afgeschermde tuin. We gaan vaak naar buiten, ook de allerjongsten! 


Peutergroepen 

De peutergroepen zijn voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Vanaf 20 maanden kunnen we kinderen die daar echt aan toe zijn al op de peutergroep plaatsen. Een van de peutergroepen is gelegen op de begane grond, de ander op de eerste verdieping. Beide hebben ze directe toegang tot een buitenruimte. We bieden onze peuters een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Het 'vrij spel' is een belangrijk onderdeel van de dag. Kinderen kiezen zelf waar ze mee spelen en met wie. Buitenspelen staat iedere dag minimaal een keer op het programma. Ook worden veel (creatieve) activiteiten georganiseerd, soms krijgen deze vorm door het thema van dat moment. 

Wennen

Wendagen zijn bedoeld zodat beide partijen elkaar leren kennen. De wenperiode is voor het kind (en de ouder) belangrijk om vertrouwd te raken met de nieuwe omgeving, de groepsruimte, de pedagogisch medewerkers en de groepsgenootjes. Maar ook voor de pedagogisch medewerkers is het fijn om een nieuw kind rustig te leren kennen.             

Openingstijden 

KDV Kidsplanet is 52 weken per jaar op werkdagen van 07:45 – 18:15 uur geopend (met uitzondering van nationale feestdagen). 

GGD rapport 

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Kinderopvang Kidsplanet

Deze locatie was voorheen een Kidsplanet Kinderopvang locatie. Heeft u vragen?
Neem contact op met onze klantenservice.

KDV Kidsplanet
Duarte Pachecostraat 8
1086 XW Amsterdam
Tel: 020 7713561
E-mail: leonie.christiani@norlandia.nl
LRK nummer: 166354247

​​​​​​​Manager: Leonie Christiani