KDV Parkmeester - Rotterdam

  • KDV Parkmeester Rotterdam.jpg
  • kind wordt geschminkt
  • Ouders.jpg
  • kussen.jpg

KDV Parkmeester 
​​​​​​​Einthovenpad 19
3045 BK Rotterdam
Tel klantendesk:
010 -213 20 27
Tel locatie:
06 - 83517208
E-mail: kdvparkmeester@norlandia.nl
LRKnummer: 326463689

Manager: Ester Middeldorp

 

Kinderdagverblijf Parkmeester ligt middenin de nieuwbouwwijk Park 16hoven. Het is een prachtig nieuwe kinderopvanglocatie op de begane grond en eerste etage van het appartementencomplex naast basisschool Park 16hoven, waar wij een nauwe samenwerking mee hebben.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging Parkmeester.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

altalt

De locatie heeft bijzonder veel lichtinval en oogt daardoor heel rustig. KDV Parkmeester  heeft in totaal 4 verticale groepen (0-4 jaar) en een peutergroep (2,5- 4 jaar). De kinderen komen bij ons in een eigen stamgroep die wordt begeleid door vaste professionele pedagogisch medewerkers. Altijd een vertrouwd gezicht dus! Wij hebben 3 VVE-groepen en we werken met een pedagogisch coach. Alle pedagogisch medewerkers  zijn VVE-gecertificeerd. Hierdoor kunnen ze uw kind de juiste begeleiding geven op weg naar de basisschool. Elke 6 weken is er een nieuw Puk thema. Aan de hand van dat thema worden er activiteiten georganiseerd door onze pedagogisch medewerkers. Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar talenten. Zo kunnen kinderen zich volop ontwikkelen en de wereld om zich heen ontdekken.

  • Kunstatelier: Op de eerste verdieping is een kunstatelier waar kinderen zich creatief kunnen uitleven. Ook een natuurlijke afgesloten buitenruimte ontbreekt niet. Voldoende bewegen is belangrijk. Wij streven er dan ook naar om  minimaal een keer per dag met de kinderen naar buiten te gaan.  
  • Warme maaltijden: Tussen de middag serveren wij warme maaltijden, deze worden dagelijks vers bereid.
  • Peutergym: 2 keer in de week is er peutergym. Dit wordt georganiseerd door ons sportteam.

Het kinderdagverblijf is op werkdagen geopend van 07:00-19:00 uur. 
In overleg met u bieden wij flexible opvangmogelijkheden aan. 

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Een gezonde maaltijd bestellen

Op deze locatie kunt u een verse en gezonde maaltijd bestellen via "Olivier eet Gezond", wilt u meer infomatie hierover lees dan verder.

Bimbola

Deze locatie was voorheen een Bimbola Kinderopvang locatie. Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice, Regiokantoor Rotterdam.

Norlandia kinderdagverblijf in stadsregio Rotterdam

Norlandia heeft in de stadsregio Rotterdam 10 kinderdagverblijven. Er is er dus altijd een locatie bij u in de buurt! Kom ook kennismaken met: Kindcentrum KDV Park16Hoven in RotterdamTuinstad in RotterdamLaan op Zuid in RotterdamEendrachtsstraat in RotterdamDe Clipper in RotterdamDe Boomkorf in RotterdamCarrousel in RotterdamDe Wildernis in Barendrecht of De Kleine Wildernis in Barendrecht.

KDV Parkmeester 
​​​​​​​Einthovenpad 19
3045 BK Rotterdam
Tel klantendesk:
010 -213 20 27
Tel locatie:
06 - 83517208
E-mail: kdvparkmeester@norlandia.nl
LRKnummer: 326463689

Manager: Ester Middeldorp