KDV Parkmeester - Rotterdam

  • Parkmeester 1.jpg
  • Parkmeester 3.jpg
  • Parkmeester 8.jpg
  • Parkmeester 7.jpg
  • Parkmeester 6.jpg
  • Parkmeester 5.jpg
  • Parkmeester 4.jpg

KDV Parkmeester 
​​​​​​​Einthovenpad 19
3045 BK Rotterdam
Tel klantendesk:
010 -213 20 27
Tel locatie:
06 - 83517208
E-mail: kdvparkmeester@norlandia.nl
LRKnummer: 326463689

Manager: Ester Middeldorp

 

Norlandia biedt professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten. Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

Norlandia’s kinderdagverblijf locatie Parkmeester biedt midden in de Rotterdamse nieuwbouwwijk Park16Hoven een vertrouwde omgeving waar kinderen van 0 tot 4 jaar lekker kunnen buitenspelen, sporten en creatief aan de slag kunnen gaan. 

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging Parkmeester.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

Kinderdagverblijf Parkmeester is een prachtig nieuwe kinderopvanglocatie op de begane grond en eerste etage van het appartementencomplex naast basisschool Park16hoven, waar wij een nauwe samenwerking mee hebben. De locatie heeft bijzonder veel lichtinval en oogt daardoor heel rustig. 

Binnen- en buitenruimtes 
“Buiten zijn” en “natuur beleven” zijn vanzelfsprekende onderdelen van ons dagritme. We hebben moestuinbakken waar we met de kinderen in tuinieren. De kinderen kunnen in de buitenruimte lekker ravotten, klimmen en klauteren. Na schooltijd maken we met veel plezier gebruik van het aangrenzende schoolplein. Maar ook binnen zijn we actief! Op de eerste verdieping is een kunstatelier waar kinderen zich creatief kunnen uitleven. 

Groepen
KDV Parkmeester bestaat uit 4 verticale groepen (0-4 jaar) en een peutergroep (2,5- 4 jaar). De kinderen komen bij ons in een eigen stamgroep die wordt begeleid door vaste professionele pedagogisch medewerkers. Altijd een vertrouwd gezicht dus! Wij hebben 3 VVE-groepen en we werken met een pedagogisch coach. Alle pedagogisch medewerkers  zijn VVE-gecertificeerd. Hierdoor kunnen ze uw kind de juiste begeleiding geven op weg naar de basisschool. 

We werken we met Uk & Puk, een totaalprogramma dat zich richt op vier belangrijke ontwikkelingsaspecten; taal, sociale vaardigheden, motoriek en beginnend rekenen. Elke 6 weken verandert het thema. De thema's komen voort uit de belevingswereld van kinderen en spelen zich af in het hier-en-nu. Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. Hierbij kijken we zoveel mogelijk naar het kind als individu met zijn/haar talenten. Zo kunnen kinderen zich volop ontwikkelen en de wereld om zich heen ontdekken.

Gezond eten en lekker bewegen
Van al dat spelen krijg je honger! Bij Parkmeester eten we een warme maaltijd tijdens de lunch. Er is extra aandacht voor beweging, gezonde voeding en buitenspelen. Ook wordt er twee keer in de week buiten peutergym gegeven door een van onze sportleiders. 

Bijzonder aan deze locatie:
•    Centraal gelegen in middenin de nieuwbouwwijk Park16hoven
•    Kinderopvanglocatie op de begane grond en eerste etage
•    Ruime openingstijden; 7.00 -18.30 uur
•    Gezonde warme maaltijd waarbij we uiteraard rekening houden met dieetwensen en allergieën 
•    Peutergym door medewerker sportteam
•    Creatief kunstatelier
•    Airconditioning aanwezig op beide etages
•    Ouderportaal waarop u dagelijks berichten en foto's van uw kind ontvangt
•    Nauwe samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Fijne extra's:
•    Op deze locatie kunt u een verse en gezonde maaltijd bestellen via "Olivier eet Gezond", wilt u meer infomatie hierover lees dan verder.
•    Pedagogisch coach

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Kennismaken of inschrijven?

Kom vrijblijvend kennismaken met onze vestiging Parkmeester.
Vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Of schrijf uw kind direct in:

alt          alt

Bimbola

Deze locatie was voorheen een Bimbola Kinderopvang locatie. Heeft u vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice, Regiokantoor Rotterdam.

Norlandia kinderdagverblijf in stadsregio Rotterdam

Norlandia heeft in de stadsregio Rotterdam 10 kinderdagverblijven. Er is er dus altijd een locatie bij u in de buurt! Kom ook kennismaken met: Kindcentrum KDV Park16Hoven in RotterdamTuinstad in RotterdamLaan op Zuid in RotterdamEendrachtsstraat in RotterdamDe Clipper in RotterdamDe Boomkorf in RotterdamCarrousel in RotterdamDe Wildernis in Barendrecht of De Kleine Wildernis in Barendrecht.

KDV Parkmeester 
​​​​​​​Einthovenpad 19
3045 BK Rotterdam
Tel klantendesk:
010 -213 20 27
Tel locatie:
06 - 83517208
E-mail: kdvparkmeester@norlandia.nl
LRKnummer: 326463689

Manager: Ester Middeldorp