Zin in een leven lang spelen en leren!

Zoals ze in Noorwegen zeggen: godt liv – hver dag. Het goede leven elke dag. Dat is waar wij elke dag weer voor zorgen!

Bij Norlandia Kinderopvang voelen kinderen zich thuis. We bieden kinderen de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten! Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. We halen buiten ook zo veel mogelijk naar binnen; we werken graag met natuurlijke materialen en proberen steeds vaker te kiezen voor duurzaam. Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit met een team van goed opgeleide medewerkers. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

Kinderopvang in de Scandinavische landen staat bekend om haar hoge kwaliteit.Norlandia kinderopvang brengt deze Scandinavische kennis en kunde nu mee naar Nederland. Op deze manier combineren wij het beste uit deze 2 werelden.

Wij bieden professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Naast de reguliere dagopvang en buitenschoolse opvang, bieden wij op diverse locaties ook voorschoolse en tussenschoolse opvang. Ook kunt u bij een aantal locaties terecht voor speciale peuteropvang, in diverse vormen. In Voorschoten is de tussenschoolse opvang georganiseerd in een aparte BV; Norlandia Overblijven.
 
Ieder kind is uniek en daarom helpen wij hen te leren wie ze zijn. Wij proberen een tweede thuis te zijn voor ‘onze’ kinderen, zodat zij zich veilig en vertrouwd voelen. Wij zijn van mening dat een kind zich alleen onder die condities het fijnst voelt en daardoor het best ontwikkelt. Leren en groeien gaat met vallen en opstaan, samen maar ook alleen.

Norlandia kinderopvang leeft volgens haar zelf ontwikkelde CARE kernwaarden . Dit is voelbaar binnen de gehele organisatie en daar buiten. Wij staan voor Competent, Ambitieus, Respect en Energie.  

Niet alleen onze kinderen leren continu, maar wij als lerende organisatie ook. Wij zijn in het bezit van het ISO certificaat 9001 (kwaliteit) en 14001 (milieu). Wij werken permanent aan kwaliteitsverbetering, onze klachtenprocedure  is hier een onderdeel van. Ook innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met tablets of computers op groepen, daarmee wordt onder andere de ontwikkeling van uw kind bijgehouden en met u gedeeld. 

Laat het ontdekken beginnen bij Norlandia kinderopvang!

 

‘Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan’; Pipi Langkous

 

 

 

 

 

 

alt

Algemene Voorwaarden

/resources/Mustafa.jpg

Tarieven

/resources/norlandia-barnehage.jpg
 

 
Opvangsoort
Plaats