Zin in een leven lang spelen en leren!

Met onze Scandinavische basis, onze kernwaarden en onze medewerkers waar wij trots op zijn, maken wij als lerende organisatie het verschil in de kinderopvang!

Bij Norlandia kinderopvang bieden wij professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar van Noorse kwaliteit. Wij geven uw kinderen een tweede huis. Een omgeving waar ze zich vertrouwd en veilig voelen, zodat kinderen al spelend leren, nieuwsgierig worden, hun eigen talenten ontdekken, vriendschappen sluiten en bovenal plezier hebben met elkaar.

Norlandia kinderopvang biedt dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in diverse plaatsen in Utrecht (Regio Midden), Zuid-Holland (regio West) en Brabant (regio Zuid).

Alle locaties zijn kindvriendelijk en veilig ingericht met gevarieerd spelmateriaal afgestemd op leeftijd en ontwikkeling. Zowel op de dagopvang als op de buitenschoolse volgen wij een vast dagprogramma, waardoor kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Hiermee groeit het zelfvertrouwen van kinderen en durven zij te gaan ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen. 

Wij hebben aandacht voor ieder kind en stemmen af met ouders wat het kind nodig heeft, dat kan op emotioneel, sociaal en/of persoonlijk gebied zijn. Ieder kind is uniek. Daarnaast staan normen en waarden centraal en leren wij kinderen hoe je met elkaar omgaat wanneer je samen leeft in een groep.

In Noorwegen is CARE ontwikkeld. CARE staat voor competentie, ambitie, respect en energie. Deze vier gebieden staan centraal binnen onze organisatie. Niet alleen in de opvang van kinderen, maar ook in de omgang met ouders, collega’s en organisatie als geheel. Hoe CARE in de praktijk werkt, vindt u in ons pedagogisch beleidsplan, die samen met deze aanvulling alle belangrijke informatie geeft. Wij lopen voorop in de digitale ontwikkelingen; op diverse locaties kunt u uw kind tijdens een opvang dag 'volgen' door middel van onze app. Daarnaast is milieu een belangrijk onderwerp van aandacht. 

Wilt u meer weten over een locatie bij u in de buurt? Klik dan op de locatie van uw keuze. Daar vindt u meer specifieke informatie, zoals contactgegevens en inschrijfmogelijkheden. U kunt altijd de (assistent-) manager een mailtje sturen voor een bezoek aan de locatie.

Wilt u eerst weten wat de kinderopvang nu echt kost? Dat kunt u berekenen door middel van onze rekentool

Een ander onderdeel van Norlandia kinderopvang is de tussenschoolse opvang (TSO). Norlandia kinderopvang in Voorschoten biedt TSO aan voor 3 basisscholen in Voorschoten. Meer informatie over de TSO vindt u onder locatie Overblijven

Zoals ze in Noorwegen zeggen: godt liv – hver dag. Het goede leven elke dag. Dat is waar wij elke dag weer voor zorgen!

 

 

 

 

 

 

alt

Algemene Voorwaarden

/resources/Mustafa.jpg

Tarieven

/resources/norlandia-barnehage.jpg
 

 
Opvangsoort
Plaats