Bij Norlandia groeien kinderen buiten op


Spelend leren en eigen talenten ontdekken

Bij Norlandia Kinderopvang voelen kinderen zich thuis. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten! Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. We halen buiten ook zo veel mogelijk naar binnen; we werken graag met natuurlijke materialen en proberen steeds vaker te kiezen voor duurzaam. Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit met een team van goed opgeleide medewerkers. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon!


Kinderopvang van 0 tot 12 jaar

Wij bieden professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Naast de reguliere kinderopvang en buitenschoolse opvang (BSO), bieden wij op diverse locaties ook voorschoolse en tussenschoolse opvang. Ook kun je bij een aantal locaties terecht voor speciale peuteropvang.


Kennismaken of meer informatie

Een kinderopvang kies je op gevoel. Wil je eens rondkijken in één van onze 70 vestigingen? Neem contact op met de locatie van jouw keuze of bel onze klantenservice voor meer informatie over tarieven, plaatsing, voorkeursdagen of andere vragen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden

/resources/Mustafa.jpg

Tarieven

/resources/norlandia-barnehage.jpg
 

 
Opvangsoort
Plaats