Kinderopvang in stadsregio Rotterdam

Bij Norlandia kinderopvang voelen kinderen zich thuis. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten! Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

Norlandia kinderdagverblijf in stadsregio Rotterdam

Norlandia heeft in de stadsregio Rotterdam 10 kinderdagverblijven. Er is er dus altijd een locatie bij u in de buurt! Een aantal van deze locaties kent u misschien nog als Bimbola kinderopvang!

Kom kennismaken met: Kindcentrum KDV Park16Hoven in RotterdamTuinstad in RotterdamParkmeester in RotterdamLaan op Zuid in RotterdamEendrachtsstraat in RotterdamDe Clipper in RotterdamDe Boomkorf in RotterdamCarrousel in RotterdamDe Wildernis in Barendrecht of De Kleine Wildernis in Barendrecht.

Vraag een rondleiding aan of schrijf uw kind(eren) direct in:

Vrijblijvende rondleiding aanvragenalt

Kindcentrum KDV Park16Hoven - Rotterdam

Kinderdagverblijf Park16Hoven - Rotterdam

In de kinderrijke buurt Park 16Hoven ligt Kindcentrum KDV Park16Hoven. Als u het kinderdagverblijf betreedt komt u in een zonnige hal. Er bevinden zich 2 verticale groepen (0-4 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Deze grenzen aan de gemeenschappelijke tuin. 

Vragen? Neem contact op met locatie Kindcentrum KDV Park16hoven op telefoonnummer 010 - 213 20 27 of via email kc.kdvpark16hoven@norlandia.nl

Kinderdagverblijf Tuinstad - Rotterdam

Kinderdagverblijf Tuinstad - Rotterdam

 

 

 

 

 

In Montessorischool Tuinstad vindt u ons kleinschalige kinderdagverblijf Tuinstad. Deze locatie is daarnaast een 'Lekker fit! Locatie'. Er is extra aandacht voor gezonde voeding, bewegen en buitenspelen. De locatie werkt volgens de Montessori werkwijze.

Vragen? Neem contact op met locatie Tuinstad op telefoonnummer 010 -213 20 27 of via e-mail kdvtuinstad@norlandia.nl

Kinderdagverblijf Parkmeester - Rotterdam

Kinderdagverblijf Parkmeester - Rotterdam

Kinderdagverblijf Parkmeester ligt middenin de nieuwbouwwijk Park 16hoven. De locatie heeft bijzonder veel lichtinval en oogt daardoor heel rustig. Ons doel is om kinderen te verzorgen, begeleiden en stimuleren in een omgeving waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen. 

Vragen? Neem contact op met locatie Parkmeester op telefoonnummer 010 -213 20 27 of via e-mail: kdvparkmeester@norlandia.nl

Kinderdagverblijf Laan op Zuid - Rotterdam

Kinderdagverblijf Laan op Zuid - Rotterdam

Kinderdagverblijf Laan op Zuid ligt op een doorgaande route naar het centrum van Rotterdam. Deze kinderopvang heeft een English Daycare groep, met een Nederlandstalige en Engelstalige pedagogisch medewerker. Een bijzondere opvang dus in hartje Rotterdam!

Vragen? Neem contact op met locatie Laan op Zuid op telefoonnummer 010 -213 20 27 of via e-mail: liesbeth.wildeboer@norlandia.nl

Kinderdagverblijf Eendrachtsstraat - Rotterdam

Kinderdagverblijf Eendrachtsstraat - Rotterdam

Kinderdagverblijf Eendrachtsstraat is een prachtig kleurrijk pand in het centrum van Rotterdam. Op het kinderdagverblijf eten we tussen de middag een gezonde en gevarieerde maaltijd zodat de kinderen kennismaken met alle smaken.

Vragen? Neem contact op met locatie Eendrachtsstraat op telefoonnummer 010 -213 20 27 of via e-mail: kdveendrachtstraat@norlandia.nl

Kinderdagverblijf De Clipper - Rotterdam

Kinderdagverblijf De Clipper - Rotterdam

Aan het Spoorweghavenplein in Rotterdam is kinderdagverblijf De Clipper gevestigd. De locatie werkt volgens de Montessori werkwijze, net als de basisschool: ‘Leer mij het zelf te doen!’

Vragen? Neem contact op met locatie De Clipper op telefoonnummer 010 -213 20 27 of via e-mail: kdv.declipper@norlandia.nl

Kinderdagverblijf De Boomkorf - Rotterdam

Kinderdagverblijf De Boomkorf - Rotterdam

Kinderdagverblijf De Boomkorf is een zonnige locatie in de wijk Overschie. De locatie is omgeven door een ruime, goed afgeschermde natuurtuin. Niet alleen de binnenruimtes zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen, maar ook de buitenruimte.

Vragen? Neem contact op met locatie De Boomkorf op telefoonnummer 010 -213 20 27 of via e-mail: kdv.deboomkorf@norlandia.nl 

Kinderdagverblijf Carrousel - Rotterdam

alt

Kinderdagverblijf Carrousel is gevestigd midden in een woonwijk. Een zonnige, rustig gelegen locatie omgeven door een met gras begroeide tuin met bomen. KDV Carrousel is een Lekker fit locatie met extra aandacht voor beweging, gezonde voeding en buitenspelen.

Vragen? Neem contact op met locatie Carrousel op telefoonnummer 010 -213 20 27 of via e-mail: kdvcarrousel@norlandia.nl

Kinderdagverblijf De Wildernis - Barendrecht

Kinderdagverblijf De Wildernis - Barendrecht

In Carnisselande en Smitshoek biedt Norlandia Kinderopvang een thuis voor kinderen van 0-12 jaar. De Wildernis biedt een vertrouwde omgeving waar kinderen lekker buiten kunnen spelen, kunnen sporten en creatief aan de slag kunnen onder leiding van een professioneel team.

Vragen? Neem contact op met locatie De Wildernis op telefoonnummer 010 -213 20 27

Kinderdagverblijf De Kleine Wildernis - Barendrecht

Kinderdagverblijf De Kleine Wildernis - Barendrecht

Bij De Kleine Wildernis komen baby’s, peuters, en schoolkinderen tot 12 jaar samen. We bieden een veilige leeromgeving waar kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Wij bieden een uitdagend programma op basis van natuur, sport en kunst.

Vragen? Neem contact op met locatie De Kleine Wildernis op telefoonnummer 010 -213 20 27 of via e-mail: kdvkleinewildernis@norlandia.nl

  • Kinderopvang van 0 -12 jaar
  • Spelend leren en zoveel mogelijk buiten!
  • Bel voor een rondleiding op een locatie of vul het formulier in