Kinderopvang voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar

Bij Norlandia kinderopvang groeien kinderen buiten op.

Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Ontdek wat onze kinderopvang buitengewoon maakt.

Bij Norlandia Kinderopvang voelen kinderen zich thuis. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten.

Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. We halen buiten ook zo veel mogelijk naar binnen; we werken graag met natuurlijke materialen en proberen steeds vaker te kiezen voor duurzaam. Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit met een team van goed opgeleide medewerkers. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

Kinderopvang van 0 tot 12 jaar

Wij bieden professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Naast de reguliere dagopvang en buitenschoolse opvang, bieden wij op diverse locaties ook voorschoolse en tussenschoolse opvang. Ook kunt u bij een aantal locaties terecht voor speciale peuteropvang, in diverse vormen. 

Werken bij Norlandia

Norlandia is een organisatie met groeiambities. We bieden kinderopvang van hoge kwaliteit en zijn volop in ontwikkeling. Samen streven we naar elke dag nog beter, in een positieve omgeving waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Wil je ook werken bij onze professionele kinderopvangorganisatie? Kijk op onze vacaturepagina.

Onze locaties vindt u hier: