Maaltijden bestellen bij Kinderopvang Norlandia

Olivier Eet Gezond

Wie kent het niet? U komt na een drukke werkdag thuis en er moet nog een gezonde maaltijd op tafel. Of uw kinderen moeten naar hun sportclub en er is niet voldoende tijd om goed te eten. Bij Norlandia bieden we bij een geselecteerd aantal kinderopvanglocaties een gezonde maaltijd aan. Uw kind eet de maaltijd bij ons op locatie, of u neemt de maaltijd mee. Als u thuis komt heeft u alle tijd om aan uw kinderen te besteden!

Een gezonde maaltijd

Norlandia wil u graag helpen. We bieden dan ook een Gezinsdiner aan op de opvanglocatie. Wij werken samen met Olivier Eet Gezond: een enthousiast bedrijf dat gezonde en gevarieerde maaltijden verzorgt. Zij kookt gezonde verse seizoensgebonden maaltijden zonder e-nummers. Het menu verandert dan ook per week.  Benieuwd wat er deze week op het menu staat?

Eet u een hapje mee?

Het Gezinsdiner voor uw kind(eren) start tussen 17.00 en 17.15 uur op de locatie aan een gezellig gedekte tafel. Bij het Gezinsdiner op locatie verzorgen wij ook iets te drinken en een toetje van de dag.

Bestelwijze

  • Uw bestelling plaatst u rechtstreeks bij Olivier eet gezond. U kunt daarbij kiezen of u eenmalig een maaltijd wilt bestellen, of dat u deze wekelijks terug wilt laten komen. Wel zo makkelijk!
  • Vanaf heden kunt u uw bestelling eenvoudig, snel en veilig afrekenen met iDeal. De bevestiging van uw bestelling ontvangt u na betaling in uw mail in de vorm van een barcode.
  • Toon deze barcode aan de pedagogisch medewerker op de groep of stuur hem door via Whatsapp. Afhankelijk van uw keuze serveren we de maaltijd op locatie of krijgt u het mee naar huis.
  • Standaard maaltijden kunt u elke dag, via het bestelformulier, tot 12.00 bestellen. Deze hebben wij, altijd keuze uit 2 of 3 verschillende maaltijden, op voorraad op de locaties. Met ingang van 2019 kost een maaltijd to-go (500 gr) € 6,50, een standaardmaaltijd (250 gr) € 3,85 en een Dreumesmaaltijd (125 gr) € 2,05