SEO Norlandia NL

Crèche Hermelijntje maakt doorstart met Norlandia kinderopvang

Per 1 juni is Norlandia de nieuwe eigenaar van Crèche Hermelijntje.

Crèche Hermelijntje is op 22 mei jl. failliet verklaard. Gelukkig kan de organisatie met 6 locaties in Den Haag, 2 in Voorburg en 1 in Rijswijk, nu verder. Zo kunnen de kinderen in hun vertrouwde omgeving blijven en is er stabiliteit voor de medewerkers.

“Met onze Scandinavische basis, onze kernwaarden en onze medewerkers waar wij trots op zijn, maken wij als lerende organisatie het verschil in de kinderopvang!”

Bij Norlandia kinderopvang bieden wij professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar van Noorse kwaliteit. Wij geven kinderen een tweede huis. Een omgeving waar ze zich vertrouwd en veilig voelen, zodat kinderen al spelend leren, nieuwsgierig worden, hun eigen talenten ontdekken, vriendschappen sluiten en bovenal plezier hebben met elkaar.

Bij Crèche Hermelijntje willen wij de hoge Noorse standaard implementeren.

Norlandia is marktleider op het gebied van kinderopvang in Scandinavië en is onderdeel van de Norlandia Care Group. De Norlandia Care Group exploiteert naast kinderopvang ook ouderenzorg, zorghotels en vluchtelingenhulp. De moedermaatschappij is gevestigd in Oslo, Noorwegen. Curator Bas Ebels is content dat een doorstart gelukt is en dat de continuïteit van de zorg voor de kinderen en het behoud van werkgelegenheid is geborgd bij zo'n betrouwbare partij als Norlandia.