bimbola.JPG

Kinderopvang Bimbola wordt onderdeel van de Norlandia familie

Voorschoten, 24 januari 2019 – Bimbola Kinderopvang en Norlandia Kinderopvang gaan samen verder. Met ingang van januari 2019 is Bimbola onderdeel van Norlandia. Alle 19 locaties van Bimbola in Rotterdam worden de komende periode geïntegreerd en de circa 200 medewerkers van Bimbola komen in dienst bij Norlandia. Met deze overname telt Norlandia Kinderopvang 66 vestigingen in Nederland.

Down to earth – Rotterdamse en Noorse nuchterheid gecombineerd

Bimbola en Norlandia worden gedreven vanuit de visie dat kinderen zich het best ontwikkelen in een omgeving waarin natuur, creativiteit en sportiviteit altijd aanwezig zijn. Door samen te gaan kunnen Bimbola en Norlandia de nuchtere lokale kracht in Rotterdam verbinden met de Scandinavische ‘’down to earth’’ pedagogische visie op kind ontwikkeling - een verrijking voor kinderen, ouders en medewerkers.

 

Stabiliteit en continuïteit

De medewerkers van Bimbola blijven; Zij zijn immers waar het om draait voor kinderen en hun ouders. De medewerkers van Bimbola worden meegenomen in de pedagogische visie en kunde van Norlandia. Het uitwisselprogramma tussen pedagogisch medewerkers en hun internationale collega’s, vormt hierin een belangrijke schakel.

 

Over Norlandia

Norlandia kinderopvang is onderdeel van de internationale Norlandia familie. De naam zegt het al, wij richten ons op zorg en zijn actief op allerlei gebieden, van vluchtelingenopvang tot ouderenzorg. We hebben vestigingen in Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Duitsland en Nederland en in totaal rond de 9.000 collega’s. In Nederland richt Norlandia zich tot op heden op kinderopvang.

Onze kindcentra worden opgebouwd en ontwikkeld met lokale medewerkers die kinderen in een veilige omgeving ontwikkelen tot nieuwsgierige, ontdekkende en creatieve mensen. We creëren plekken waar mensen zich verbinden. Door ouders (vanuit bescheidenheid) te adviseren in de opvoeding thuis en door (bijvoorbeeld) het combineren van kindcentrum met het (Noorse) opa en oma programma. Nuchter, om te zorgen voor elkaar via contact met mens en met de natuur, dat is de cultuur die Norlandia wil creëren. We bouwen vol energie aan de ontwikkeling van kinderen, en faciliteren de uitwisseling tussen al onze medewerkers, steden en landen. Onze Scandinavische roots vind je terug in onze kernwaarden: professioneel, open, gelijkwaardig en positief.