Speelboom

Speelboom

Opening peutergroep Speelboom op locatie Boomgaerd

Voorschoten, 4 oktober 2017

In samenwerking met Norlandia kinderopvang heeft het bestuur van de Stichting Kinderspeelzaal Voorschoten (SKV) op 21 augustus 2017 een nieuwe locatie geopend voor een peutergroep in de bestaande locatie van Norlandia kinderopvang De Boomgaerd aan de Multatulilaan 4 in Voorschoten.


De peutergroep van maximaal 16 peuters, is volgens een nieuw concept opgezet waarbij er voor ouders van deze peutergroep, een keuze mogelijk is om te kiezen voor peuteropvang van de SKV tussen 8:30 en 12:00 uur of hele dagopvang van Norlandia van 8:00 uur tot 18:30 uur. De peuters van de dagopvang nemen in de ochtend van 8:30 tot ongeveer 12:00 uur deel aan de peutergroep en zullen in de middag naar hun stamgroep terug gaan. De peuters van de SKV worden door hun ouders tussen 8:30 en 9:00 uur gebracht en tussen 11:45 en 12:00 uur opgehaald. In de peutergroep wordt gewerkt op de ontwikkelingsgerichte manier zoals er op alle peuterspeelzalen van de SKV wordt gewerkt.


Om deze combinatie mogelijk te maken is de Speelboomgroep samengesteld uit kinderen die dagopvang afnemen bij Norlandia vanuit locatie De Boomgaerd en peuters die zich hebben ingeschreven bij de SKV.
De groep peuters zal worden begeleid door een gekwalificeerde leidster van de SKV en een gekwalificeerde leidster van Norlandia. De Speelboom is open op maandag, dinsdag en donderdag.


Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, of heeft u interesse in een plekje voor u kind op De Speelboom, dan kunt u contact opnemen met de Norlandia kinderopvang, telefoonnummer 071-5610084 of rechtstreeks met locatie De Boomgaerd, telefoonnummer 071-5610010. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.