Peuteropvang Schulpwei - Wassenaar

  • schulpwei6471
  • schulpwei6388
  • schulpwei6370
  • Schulpwei 6616
  • Schulpwei 6365
  • Schulpwei

Peuteropvang Schulpwei
Dr. Mansveltkade 7
2242 TZ Wassenaar
Tel. 088 579 10 26

LRK nummer: 186266170

Locatiemanager: Evelien Kramp

Assistent locatiemanager: Leonie van Beelen

 

Peuteropvang Schulpwei is een opvang voor peuters van 2-4 jaar. Locatiemanager Evelien Kramp en haar team verzorgen opvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar in de groep De Zeesterren.

Voor de peuters wordt elke dag een diversiteit aan educatieve activiteiten aangeboden. Norlandia kinderopvang werkt op alle Wassenaarse locaties met de VVE-methode Peuterplein. Deze methode ondersteunt op een leuke uitdagende manier de ontwikkeling van jonge kinderen. Zo komt taal, voorbereidend rekenen, zintuiglijke waarnemingen, beweging, fijne motoriek, wereldoriëntatie, sociaal-emotionele ontwikkeling en muziek aan de orde. Niet alleen educatie is belangrijk ook het zelf mogen ontdekken tijdens vrij spel. 


De Zeesterren 

Peutergroep de Zeesterren beschikt over een groepsruimte waar volop gespeeld kan worden in verschillende hoeken zoals een poppen- en verzorghoek, een bouwhoek en een knutselhoek. Buiten is er een natuurlijke speelruimte en binnen is een grote ruimte waar, bij slecht weer, volop bewogen kan worden. 

De Zeesterren is tijdens schoolweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur geopend. U kunt al opvang afnemen voor 1 ochtend per week. 

Even binnen kijken? Dat kan door middel van onze virtuele rondleiding of 'wandel' zelf virtueel door ons gebouw. Maar u mag uiteraard ook langskomen om persoonlijk onze locatie te komen bekijken door middel van een rondleiding, Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Het meest recente GGD-rapport wordt rechtstreeks gepubliceerd op de website van het LRK.

Peuteropvang Schulpwei
Dr. Mansveltkade 7
2242 TZ Wassenaar
Tel. 088 579 10 26

LRK nummer: 186266170

Locatiemanager: Evelien Kramp

Assistent locatiemanager: Leonie van Beelen