Pedagogisch medewerker (10 uur)

Locatie: Sir Winston Churchilllaan
Stad: Rijswijk
Opvangsoort: BSO

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe Pedagogisch Medewerker op onze locatie Sir Winston Churchilllaan voor 10 uur per week. 
Wij zoeken in ieder geval iemand voor de donderdag en vrijdag en de werktijden zijn flexibel. 

Nieuwsgierig naar ieder kind

Voor de kinderen op onze opvang maak jij het verschil, elke dag opnieuw. Jij bent ook de reden dat ouders hun kind met een gerust hart bij de opvang brengen. Als pedagogisch medewerker ben je onderdeel van een goed opgeleid, professioneel team. Samen streven we elke dag naar beter, om zo het beste uit de kinderen én uit jezelf te halen. Je bent zelfstandig, creatief, nuchter en positief. Je bent nieuwsgierig naar de manier waarop ieder kind zich op zijn eigen manier verder ontwikkelt, dat is waarin jij jezelf herkent.

Over Norlandia

Bij Norlandia kinderopvang voelen kinderen zich thuis. We bieden de kinderen de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten! Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. We halen buiten ook zoveel mogelijk naar binnen; we werken graag met natuurlijke materialen en proberen steeds vaker te kiezen voor duurzaam. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon.
Norlandia is een internationale organisatie met veel groeiambities. Onze groeiende organisatie is volop in beweging. Binnen Norlandia delen we ervaringen en inspireren we elkaar; binnen teams, tussen locatie en vanuit de verschillende landen waar we actief zijn.

Over de locatie

De vestiging met een grote buitenruimte aan de Sir Winston Churchilllaan kenmerkt zich door haar kleinschaligheid en team van professionele en betrokken medewerkers. Onze vestiging ligt op loopafstand van de Godfried Bomansschool en de Snijdersschool. 

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een diploma om te mogen werken in de kinderopvang (MBO3, MBO4, of HBO). 
  • Je beheerst de Nederlandse taal. Beheersing van het Engels is een pré.
  • Een positieve instelling en passie voor het vak.
  • Onze CARE-voorwaarden passen bij jou. 

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6. 
  • Een werkplek waar jij jezelf en de organisatie kunt ontwikkelen en je elkaar versterkt.
  • Een vast en hecht team met gedreven collega’s.
  • Scholing zodat je kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 

Wil je meer weten?

Nancy Pieterman is de manager en beantwoordt graag jouw vragen. Je kunt haar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bereiken op: 06 441 862 41

Geïnteresseerd?

Laat ons dan in een mail weten wat je zo al gedaan hebt op werk- en studiegebied de afgelopen jaren. We lezen graag jouw ideeën over hoe jij en wij elkaar kunnen versterken. Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief via sollicitatie@norlandia.nl o.v.v. vacaturenummer 2019-26. 
 

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

27.06.2019 10:26