BuitenGewone Clustermanager gezocht!

Locatie: Regio
Stad: Rotterdam
Opvangsoort: n.v.t.

Norlandia Kinderopvang is een dynamische, snelgroeiende organisatie die hoogwaardige kinderopvang aanbiedt in verschillende regio’s in Nederland. De regio Rotterdam beslaat 10 kinderdagverblijven en 11 BSO’s. De regio is vanaf 2020 behoorlijk in beweging. Om de kwaliteits- en dienstverlening te verbeteren vindt binnen de regio Rotterdam een heroriëntatie plaats.
 
We zijn daarom op zoek naar een CLUSTERMANAGER M/V voor 32 tot 36 uur per week, waarbij wendbaar en coachend leiderschap, de tweede natuur is. 

Om aan te tonen of het concept van de clustermanager levensvatbaar is wil Norlandia starten met een pilot van een jaar. Kandidaten die per direct beschikbaar zijn, vragen wij met spoed te reageren op deze vacature.

Als clustermanager stuur je de managers aan die verantwoordelijk zijn voor hun locaties. Samen met de locatiemanagers zorg je ervoor dat er kinderopvang wordt geboden van de beste kwaliteit, dat er efficiënt en effectief wordt gewerkt en dat er invulling wordt gegeven aan de Norlandia CARE-waarden.

De clustermanager motiveert, stimuleert, inspireert en ondersteunt de managers en de pedagogisch medewerkers op de locaties.
De clustermanager bewaakt de afspraken die gemaakt zijn rondom de bedrijfsvoering. De clustermanager legt verantwoording af aan de regiomanager.

Als clustermanager ben je een “people-manager”. Je houdt ervan om mee te denken over de ontwikkeling van Norlandia Kinderopvang binnen jouw cluster. Je houdt ervan om samen te werken met alle betrokken partijen en je bent betrouwbaar in je afspraken. Een uitgebreide profielschets vindt u op deze pagina.

Perfecte match

Ben jij die enthousiaste clustermanager die we zoeken, neem dan contact op met Gea Jansen, regiomanager (06 42274530) en laat weten dat je enthousiast bent om bij Norlandia Kinderopvang aan de slag te gaan.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV binnen nu en twee weken naar sollicitatie@norlandia.nl o.v.v. vacaturenummer 2021-20.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

29.05.2018 13:44