Vacature HR-adviseur kinderopvang

Stad: Utrecht
Opvangsoort: n.v.t.

Norlandia kinderopvang heeft als enige kinderopvangorganisatie met Scandinavische roots in Nederland een unieke positie. We zijn ruim vijf jaar actief in Nederland en bouwen met elkaar aan een mooie toekomst. Bij Norlandia zijn wij niet ‘gewoon’, wij zijn BuitenGewoon Norlandia! Wij geloven in kwaliteit en duurzaamheid, zijn ISO-gecertificeerd en kunnen bouwen op onze CARE kernwaarden.

 

Norlandia Kinderopvang is op zoek naar een

BuitenGewone HR-adviseur die met ons verder wil bouwen

Jouw functie 

Kinderen beginnen al vroeg met samenwerken: samen een toren bouwen of samen een puzzel maken. Ieder kind heeft zijn eigen kracht. Dit geldt ook voor onze medewerkers. En met gebundelde krachten bouwen we samen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Draag jij ook graag je steentje bij? Dan maken we graag snel kennis met je!

Bij ons krijg je

  • gezellige collega’s in een prachtig oud pand in Utrecht, met genoeg parkeerplek voor de deur en dichtbij het openbaar vervoer 
  • een werkplek bij de enige kinderopvang in Nederland met Scandinavische roots
  • scholing om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • een jaarcontract voor 32 of 36 uur per week, met uitzicht op een vast contract als je een echte Norlandiaan blijkt te zijn
  • een salaris conform de CAO kinderopvang en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Jij past bij onze CARE-waarden (competent, ambitie, respect en energie) als

  • je een HR generalist bent, met een specialisatie op het gebied van recruitment, leren en ontwikkelen of bedrijfsmatig HR 
  • projectmatig werken geen verrassingen voor je heeft 
  • je moeiteloos schakelt tussen operatie, advies en beleid
  • je een energieke persoonlijkheid hebt met een slagvaardige, oplossingsgerichte aanpak

Interesse?

Heb jij een afgeronde HR vakgerichte HBO-diploma en minimaal 5 jaar HR werkervaring binnen verschillende organisaties? Dan kunnen we niet wachten om je te ontmoeten.

Bel of app naar onze HR-manager Marjolein Pieters: 06-48452836. Zij laat je na een kort gesprek weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking.

Uiteraard mag je ook een cv en korte motivatie mailen naar sollicitatie@norlandia.nl onder vermelding van vacaturenummer 2021-67. Je hoort spoedig van ons. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

29.05.2018 13:44